MAYBELLINE CHEEK HEAT Kermainen poskipuna 20 Rose Flash 10ml

9.50

Tutustu meikin uuteen ulottuvuuteen MAYBELLINE CHEEK HEAT -voidemaisen poskipunan avulla, joka antaa ihollesi luonnollisen, raikkaan ja terveen ilmeen. Sen kevyen, vesipohjaisen koostumuksen ansiosta tuote on helppo levittää, sulautuen täydellisesti ihoon ja antaen hienovaraisen punastumisen efektin. Kevyt peittävyys mahdollistaa värin intensiteetin rakentamisen hienovaraisista ilmeikkäämpiin sävyihin. Voidemainen koostumus saa poskipunan leviämään täydellisesti iholle jättämättä raitoja, ja luonnollinen lopputulos antaa poskille terveen hehkun, joka näyttää luonnolliselta punastukselta.

Tuote pysyy iholla koko päivän ilman, että sitä tarvitsee korjailla. Koostumus sopii sekä kuivalle että rasvaiselle iholle, ei tukkeuta huokosia ja antaa ihon hengittää.

Antaa terveen ja säteilevän ihon efektin

Kevyt, vesipohjainen koostumus

Levittyy helposti

Mahdollisuus rakentaa intensiteettiä

MAYBELLINE CHEEK HEAT on saatavilla useissa sävyissä, jotka sopivat täydellisesti erilaisiin ihonsävyihin, vaaleasta tummempaan. Korosta luonnollista kauneuttasi ja nauti tervettä ulkonäköä antavista poskista MAYBELLINE CHEEK HEATilla!

Käyttöohje: Levitä sienellä, siveltimellä tai sormilla poskille saadaksesi luonnollisen punastuksen efektin, luomille varjojen sijasta ja huulille – huulipunana, jolla on herkkä, puuterimainen viimeistely.

Tulos: Säteilevä, terve ulkonäkö.

Tutustu myös muihin MAYBELLINE-kosmetiikkatuotteisiin nauttiaksesi joka päivä silmiinpistävästä meikkilookista.

Vuonna 1915 perustettu Maybelline yllättää edelleen innovatiivisilla ratkaisuilla ja korkealla laadulla edulliseen hintaan. Brändi luotiin New Yorkilaisen kemistin Thomas L. Williamsin toimesta, joka kehitti ensimmäisen ripsivärin koostumuksen. Maybelline ripsivärit ovat tulleet ikonisiksi, ja niiden pakkaus on tunnistettava.

SKU 0000094361 Kategoriat , , ,

SAATAT OLLA KIINNOSTUNUT

Ostoskori
Kirjaudu sisään

Eikö sinulla ole vielä tiliä?

Aloita kirjoittaminen nähdäksesi etsimäsi tuotteet.