WELLA PROFESSIONALS INVIGO COLOUR SERVICE Hoito hiusten värjäyksen jälkeen 1000ml

31.59 Incl. VAT

Wella Invigo -hoitoa käytetään hiusten hoitoon välittömästi värjäyksen jälkeen (pysyvä ja puolipysyvä). Käsittelyä suositellaan käytettäväksi Wella-maalien kanssa.

  • Tasoittaa värin värjäyksen jälkeen
  • Suojaa pesulta
  • Varmistaa sävyn kestävyyden ja voimakkuuden
  • Silottaa hiuksia ja antaa niille kiiltoa
  • Sillä on kevyt, kuormittamaton koostumus

Sisältää E-vitamiinia. Se on luonnollinen antioksidantti, joka suojaa vapaiden radikaalien haitallisilta vaikutuksilta, jotka aiheuttavat hiusten värin haalistumista.

Käyttö: Levitä hoitoaine kosteisiin hiuksiin. Anna vaikuttaa 3-5 minuuttia ja huuhtele sitten huolellisesti. Tämän jälkeen voit levittää valitsemaasi Wella hoitoainetta tai hoitoa.

Tulos: Sileät, kiiltävät hiukset, joissa on pitkäkestoinen, intensiivinen väri.

Suosittelemme käyttämään muita Invigo-sarjan tuotteita, jotka on räätälöity hiustesi tarpeisiin kokonaisvaltaisen hoidon takaamiseksi.

Wella Professionals on brändi, joka on ollut olemassa yli 135 vuotta. Se on alusta asti erikoistunut hiustenhoito-, muotoilu- ja värjäyskosmetiikan valmistukseen. Sen tarjonta sisältää korkealaatuisia tuotteita ammatti- ja kotikäyttöön. Tuotannossa käytetyt edistyneet teknologiat helpottavat kosmetiikan käyttöä ja tekevät hiustenhoidosta yksinkertaista, miellyttävää ja tehokasta.

YOU MAY BE INTERESTED

OTHER PRODUCTS

Ostoskori
Kirjaudu sisään

Eikö sinulla ole vielä tiliä?

Aloita kirjoittaminen nähdäksesi etsimäsi tuotteet.