FANOLA ORO THERAPY 24k Oro Puro valaiseva hiusnaamio 1000ml

11.36 Incl. VAT

Fanola Oro Therapy -hiusnaamio on tarkoitettu kuivien ja vaurioituneiden hiusten hoitoon epäasianmukaisesta hoidosta, ympäristötekijöistä tai kemiallisista käsittelyistä. Naamio taistelee myös pörröisyyttä vastaan. Kuten muutkin Oro Therapy -sarjan tuotteet, se sisältää valaisevia kultahiukkasia. Suositellaan käytettäväksi 1-2 kertaa viikossa.

  • Ravitsee hiuksia intensiivisesti
  • Tasoittaa ja pehmentää niitä kosketettaessa
  • Täydellisesti valaisee
  • Antaa vahvan kiillon
  • Palauttaa hiusten joustavuuden
  • Poistaa pörröisyyttä

Naamio sisältää mikroaktiivista 24 karaatin kultaa, joka luo hiuksiin valaisevan ja kiiltävän kerroksen. Runsaasti E-vitamiinia sisältävä arganöljy suojaa hiuksia pörröiseltä ja lisää niiden käsiteltävyyttä. Jauhettu manteliöljy luonnollisena antioksidanttina suojaa vapailta radikaaleilta. Lisäksi keratiini silottaa hiuksia ja palauttaa niiden rakenteessa olevat viat.

Käyttö: Levitä naamio kosteisiin, pyyhekuiviin hiuksiin pitkin pituutta ja latvoja. Kampaa ulos paremman jakautumisen saavuttamiseksi. Anna vaikuttaa 3-5 minuuttia ja huuhtele sitten huolellisesti.

Tulos: Ravitut, sileät, pehmeät ja kiiltävät hiukset.

Suosittelemme käyttämään muita Oro Therapy -sarjan tuotteita täydentämään hoitoasi.

Fanola on italialainen hiustenhoito-, värjäys- ja muotoilutuotteiden merkki. Sen tavoitteena oli alusta alkaen luoda laaja ammattituote- ja teknisen tuen verkosto kampaamoille säilyttäen samalla houkuttelevat tuotteiden hinnat. Fanolan tarjoamat erilaiset kosmetiikkasarjat takaavat, että jokainen asiakas löytää itselleen ja hiustensa tarpeisiin sopivan tuotteen.

SKU 0000006377 Categories , , ,

YOU MAY BE INTERESTED

OTHER PRODUCTS

Ostoskori
Kirjaudu sisään

Eikö sinulla ole vielä tiliä?

Aloita kirjoittaminen nähdäksesi etsimäsi tuotteet.