WELLA PROFESSIONALS ELEMENTS NEWING Silottava shampoo – täyttö 1000ml

28.26 Incl. VAT

Elements Renewing shampoo varmistaa hiusten ja päänahan perusteellisen ja hellävaraisen pesun. Samalla shampoo kosteuttaa säikeitä, palauttaa niiden pehmeyden ja antaa kauniin kiillon.

  •          Puhdistaa päänahan ja hiukset
  •          Kosteuttaa
  •          Antaa kiiltoa
  •          Tasoittaa
  •          Sisältää 91 % luonnollisia ainesosia
  •          Vegaaninen tuote

Koostumus sisältää aloea , joka kosteuttaa voimakkaasti hiuksia. Oliiviesanssi tasoittaa säikeitä ja antaa niille kiiltoa, ja E-vitamiini vähentää vapaiden radikaalien vaikutuksia. Puuvillauute palauttaa hiusten pehmeyden ja tehostaa sileiden, kiiltävien säikeiden vaikutusta.

Käyttö: Hiero pieni määrä shampoota kosteaan päänahkaan ja huuhtele sitten huolellisesti.

Tulos: Sileät, kiiltävät, huolellisesti pestyt hiukset.

Elements- sarja sisältää luonnollisiin koostumuksiin perustuvaa kosmetiikkaa. Tuotteet eivät sisällä eläinperäisiä ainesosia. Ihotautilääkärien testaama Elements -kosmetiikka sopii kaikille hiustyypeille. Tämän linjan tuotteiden pakkaukset ovat pääosin kierrätysmuovia.

Wella Professionals on brändi, joka on ollut olemassa yli 135 vuotta. Se on alusta asti erikoistunut hiustenhoito-, muotoilu- ja värjäyskosmetiikan valmistukseen. Sen tarjonta sisältää korkealaatuisia tuotteita ammatti- ja kotikäyttöön. Tuotannossa käytetyt edistyneet teknologiat helpottavat kosmetiikan käyttöä ja tekevät hiustenhoidosta yksinkertaista, miellyttävää ja tehokasta.

SKU 0000094434 Categories , , ,

YOU MAY BE INTERESTED

OTHER PRODUCTS

Ostoskori
Kirjaudu sisään

Eikö sinulla ole vielä tiliä?

Aloita kirjoittaminen nähdäksesi etsimäsi tuotteet.