KERASTASE RESISTANCE Serum Extentioniste Hiuksia vahvistava seerumi 50ml

83.31 Incl. VAT

Kerastase-seerumia käytetään heikenneiden ja hauraiden hiusten hoitoon. Kerastase Extentioniste -seerumi vahvistaa hiuksia kasvun aikana.

  • Tukee tervettä hiusten kasvua
  • Vahvistaa kuituja juurissa
  • Uudistaa heikentyneet hiusten kynsinauhat
  • Puhdistaa hellävaraisesti päänahan
  • Se suojaa sitä haitallisilta tekijöiltä

Sisältää keramideja, jotka kosteuttavat hiuksia ja päänahkaa ja estävät niitä kuivumasta. Lisäksi maleiinihappo sulkee hiusten kynsinauhoja tehden niistä sileät.

Käyttö: Levitä 2-3 pipettiä seerumia kuiviin tai kosteisiin hiuksiin pesun jälkeen. Levitä koko päänahalle ja hiero sormenpäillä. Älä huuhtele. Käytä 1-2 kertaa viikossa.

Tulos: Vahvistuneet hiukset ja päänahka. Terve hiusten kasvu.

Jotta hiuksesi saisivat kokonaisvaltaista hoitoa, suosittelemme käyttämään kaikkia Kerastase Resistance Extentioniste -tuotteita.

Kerastase on suosittu ammattimainen hiustenhoitokosmetiikkamerkki, jonka ylelliset tuotteet parantavat kuntoa ja kaunistavat visuaalisesti kaikentyyppisiä hiuksia. Kerastase-instituutit sijaitsevat monissa maissa ympäri maailmaa ja tarjoavat asiakkaille ainutlaatuista, yksilöllistä hoitoa. Resistance-sarja on kehitetty heikoille ja vaurioituneille hiuksille ulkoisten tekijöiden haitallisten vaikutusten seurauksena.

YOU MAY BE INTERESTED

OTHER PRODUCTS

Ostoskori
Kirjaudu sisään

Eikö sinulla ole vielä tiliä?

Aloita kirjoittaminen nähdäksesi etsimäsi tuotteet.