KÉRASTASE DISCIPLINE Maskeratine Tasoittava hiusnaamio 200ml

70.06 Incl. VAT

Kerastase-naamiota käytetään paksujen, vaikeasti muotoiltavien ja pörröisten hiusten hoitoon. Kerastase-naamio tekee niistä sileät ja suojaa pörröiseltä. Herkille hiuksille suositellaan käyttöä kerran viikossa, muille hiuksille joka kerta.

  • Antaa hiuksille silkkisen sileyttä
  • Ravitsee ja pehmentää niitä intensiivisesti
  • Suojaa pörröiseltä
  • Lisää hallittavuutta
  • Helpottaa kampaamista
  • Nopeuttaa kuivumista

Sisältää Morpho-Keratine Complex -koostumuksen, joka lisää hiusten rakenteen eheyttä ja luo siihen suojaavan kerroksen. Se tekee hiuksista sileät, helpommin muotoiltavat ja pörröiset. Lisäksi lipidit ja pehmentävät ainesosat kosteuttavat ja tekevät niistä joustavia.

Käyttö: Levitä naamio pestyihin, kosteisiin, pyyhekuiviin hiuksiin. Hiero pituuksiin ja latvoihin välttäen osia juurissa. Anna vaikuttaa 5 minuuttia. Emulgoi ja huuhtele huolellisesti.

Tulos: Sileät, pehmeät, paremmin hoidetut hiukset.

Kerastase on suosittu ammattihiustenhoitokosmetiikkamerkki, jonka ylelliset tuotteet parantavat niiden kuntoa ja kaunistavat niitä. Laaja tuotevalikoima tarjoaa kosmetiikkaa erilaisille hiustyypeille ja -ongelmille. Kerastase-instituutit sijaitsevat monissa maissa ympäri maailmaa ja tarjoavat asiakkaille ainutlaatuista, yksilöllistä hoitoa.

SKU 0000047050 Categories , , ,

YOU MAY BE INTERESTED

OTHER PRODUCTS

Ostoskori
Kirjaudu sisään

Eikö sinulla ole vielä tiliä?

Aloita kirjoittaminen nähdäksesi etsimäsi tuotteet.