PRORASO WOOD&SPICE Viikset muotoiluvaha 15g

10.34 Incl. VAT

Proraso Wood & Spice -muotoiluvaha on luotu ajattomien viiksien todellisille ystäville. Ilman oikeaa kosmetiikkaa ne eivät koskaan ole täydellisesti muotoiltuja pitkään aikaan, mikä voi pilata koko vaikutuksen ja vaikeuttaa niiden ylläpitoa. Proraso Wood & Spice -muotoiluvahalla saat kuitenkin nopeasti ja helposti viiksillesi halutun muodon, joka kestää hyvin pitkään. Kosmetiikka on erittäin helppo levittää käsiin, mikä varmistaa säännöllisen leviämisen. Lisäksi se antaa luonnollisen kiillon.

  • Pitkäkestoinen kiinnitys
  • Luonnollinen kiilto
  • Ajaton ilme
  • Yksinkertainen ja nopea muotoilu

Hyvin valitun koostumuksensa ansiosta kosmetiikka ei tee viikset rasvaisiksi tai paina niitä, antaen niille jatkuvan tuoreuden ja keveyden. Levitetyn kosmeettisen aineen määrästä riippuen voidaan säilyttää vahvempi pito. Tämä on pakollinen esine jokaisen ”viksimiehen” kaapissa.

Käyttö: Ota pieni määrä kosmeettista tuotetta sormillasi ja levitä se sitten hyvin kämmenelläsi. Muotoile sitten viikset haluamallasi tavalla.

Tulos: Kiinteät ja muotoillut viikset

Hyödynnä muiden Proraso -tuotteiden tarjous täydentämään päivittäistä partasi ja ihonhoitoasi.

Italialainen tuotemerkki Proraso tarjoaa laajan valikoiman tuotteita perinteiseen parranajoon. Luonnollisiin kasviuutteisiin pohjautuva kosmetiikka ravitsee ja pehmentää partaa sekä huolehtii ihon kunnosta. Prorason tarjontaan kuuluu erilaisia värikoodattuja tuotelinjoja – jokaisessa on eri aktiivisia aineosia ja ne on omistettu erityyppisille parralle ja iholle.

SKU 0000080025 Categories , ,

YOU MAY BE INTERESTED

OTHER PRODUCTS

Ostoskori
Kirjaudu sisään

Eikö sinulla ole vielä tiliä?

Aloita kirjoittaminen nähdäksesi etsimäsi tuotteet.