ECHOSLINE ESTYLING PROTECTOR lämpösuojaava hiusten muotoilusuihke 200ml

9.98 Incl. VAT

Perusteellinen lämpösuojaus on jokapäiväisen hiusten muotoilun perusta. Echosline täyttää vaatimukset tarjoamalla erinomaisen lämpösuojaavan suihkeen nimeltä Protector. Sen ansiosta hiuskuidut peitetään suojakalvolla, joka estää hiuksia kuivumasta, kun niitä muotoillaan hiustenkuivaajalla, kihartimella tai suoristusraudalla. Tuotteen käyttö tekee hiuksista pehmeät ja kiiltävät, ja taiteellinen koostumus estää staattista sähköä ja pörröisyyttä. Suoja ei tartu hiuksia yhteen, ei jätä jälkiä ja helpottaa muotoilua. Tuotteen säännöllinen käyttö estää hiusten vaurioitumisen muotoiluvälineitä käytettäessä.

  •          Suunniteltu kaikille hiustyypeille
  •          Suojaa lämpömuotoilutyökalujen lämmöltä
  •          Estää hiuksia sähköistymästä
  •          Antaa kiiltoa
  •          Ei tartu hiuksia yhteen
  •          Helpottaa muotoilua

Käyttö: Käytä tuotetta kahdella tavalla. Kosteille hiuksille – ennen föönausta. Kuiville hiuksille – ennen suoristimen tai kiharrin käyttöä. Suihkuta suihketta hiuksiin 20-30 cm etäisyydeltä koko hiusten pituudelle.

Tulos: Vahvistetut, pehmeät ja kiiltävät hiukset suojattu lämpömuotoilun aikana.

Echosline on yksi johtavista ammattikampausbrändeistä, joka valmistaa kosmetiikkaa ammattimaiseen hiustenhoitoon ja muotoiluun. Brändin loi Italiassa Petteon Cosmetics korkeinta hiustenhoitoa ajatellen. Tiede ja teknologia sekä terveiden ja kauniiden hiusten hoito ovat tärkeässä roolissa Echosline -tuotteiden luomisessa.

SKU 0000022700 Categories , , ,

YOU MAY BE INTERESTED

OTHER PRODUCTS

Ostoskori
Kirjaudu sisään

Eikö sinulla ole vielä tiliä?

Aloita kirjoittaminen nähdäksesi etsimäsi tuotteet.