KÉRASTASE SPECIFIQUE BAIN VITAL DERMO CALM Vitalisoiva kylpy herkälle päänahalle 1000ml

90.81 Incl. VAT

Kerastase on luonut Dermo-Calm-kosmetiikkasarjan. Heidän tehtävänsä on tuoda helpotusta, poistaa iho-ongelmia ja tarjota hiuksillesi kauneutta, kiiltoa ja terveyttä.

Kerastase Dermo-Calm on sarja hoitotuotteita, jotka perustuvat innovatiiviseen Hydra-Destress Complexiin. Tämä kompleksi sisältää: ärsytystä rauhoittavia öljyjä, ärsytystä ehkäisevää ja hiuspohjan kutinaa ehkäisevää piroktoniolamiinia sekä kosteuttavista ominaisuuksistaan tunnettua glyseriiniä. Lisäksi Hydra-Destress Complex on rikastettu hypoallergeenisella koostumuksella.
Kerastase Dermo-Calm -kosmetiikkasarja palauttaa ihosi terveyden ja lisää sen vastustuskykyä ärsytystä vastaan. Dermo-Calm hoitotuotteet tuovat helpotusta päänahkaa rauhoittavalla vaikutuksella. Dermo-Calm huolehtii myös hiustesi kauneudesta – ne ovat hyvin hoidettuja ja täynnä elinvoimaa.
Kylpy on tarkoitettu normaaleille tai yhdistelmähiuksille ja herkälle päänahalle. Hydra-Destress-kompleksin lisäksi se sisältää B3-vitamiinia (PP), joka stimuloi hellävaraisesti veren mikroverenkiertoa.
Vitalizing Soothing Bath -kylpyä käyttämällä päänahka kosteutetaan ja ärsytys rauhoittuu. Hiukset ravitaan, niistä tulee kevyitä ja elastisia.
Käyttö: Pese hiuksesi kahdesti levittäen kylpyä päänahkaan. Huuhtele perusteellisesti.
(Tuote ilman pumppua) .
SKU 0000003019 Categories , , ,

YOU MAY BE INTERESTED

OTHER PRODUCTS

Ostoskori
Kirjaudu sisään

Eikö sinulla ole vielä tiliä?

Aloita kirjoittaminen nähdäksesi etsimäsi tuotteet.