ALFAPARF SEMI DI LINO BLONDE Purppura hoitoaine vaaleille hiuksille 200ml

19.05 Incl. VAT

Alfaparf hoitoaine on luotu luonnollisille, värjätyille tai vaalennettuille vaaleille hiuksille. Se neutraloi ei-toivottuja oransseja ja keltaisia heijastuksia, syvästi uudistaa ja kosteuttaa hiuskuituja jättäen ne pehmeiksi ja kiiltäviksi. Erityinen Violet Ash -pigmentti eliminoi lämpimät sävyt ja säilyttää vaalean viileän ja jalon sävyn. Hoitoaineen makromolekyylirakenne suojaa hiuskuituja epäpuhtauksilta ja raskasmetalleilta jättäen hiukset kiiltäviksi ja pehmeiksi.

  •          Kosteuttaa ja uudistaa
  •          Poistaa ei-toivotut sävyt
  •          Sisältää viileää pigmenttiä
  •          Tuo esiin kiiltoa
  •          Ei sisällä sulfaatteja
  •          Suojaa väriä ja suojaa UV-säteiltä

Erityisesti kehitetty Urban Defense Pro -koostumus suojaa hiusten kynsinauhoja ulkoisten tekijöiden aiheuttamilta vaurioilta. Pellavansiemenuutteeseen perustuva Shine Fix Complex varmistaa maksimaalisen kiillon  juurista päihin. Blue Light Shield suojaa sinisen valon haitallisilta vaikutuksilta.

Käyttö: Levitä hoitoainetta kosteisiin hiuksiin, jotka on pesty Semi Di Lino Blonde -sarjan shampoolla. Levitä sitä koko hiusten pituudelle. Anna vaikuttaa 3-5 minuuttia ja huuhtele sitten huolellisesti. Käytä suojakäsineitä levityksen aikana.

Tulos: Kosteutetut, kiiltävät hiukset, joissa on tasainen, viileä väri.

Tutustu myös muihin ALFAPARF-hiustenhoitotuotteisiin nauttiaksesi kauniista ja kiiltävästä hiustyylistä joka päivä!

Alfaparf Milano on Italiaan perustettu brändi, joka on johtava italialaisten ammattimaisen hiuskosmetiikan valmistajien joukossa. Vuosikymmenten aikana kehitetyt tuotantotekniikat ja kertynyt kokemus ovat mahdollistaneet laajan valikoiman hiustenhoito-, värjäys- ja muotoilutuotteita. Ne helpottavat kampaajien työtä ympäri maailmaa.

SKU 0000083406 Categories , , ,

YOU MAY BE INTERESTED

OTHER PRODUCTS

Ostoskori
Kirjaudu sisään

Eikö sinulla ole vielä tiliä?

Aloita kirjoittaminen nähdäksesi etsimäsi tuotteet.