L’OREAL PROFESSIONNEL LISS UNLIMITED Silottava hiusnaamio 500ml

40.02 Incl. VAT

Naamiota suositellaan kurittomien, suoristettujen, pörröisyyteen taipuvien hiusten päivittäiseen hoitoon. Luonnollisten ainesosien ansiosta se ei rasita hiuksia, mutta tarjoaa turvallisen hoidon.

  • Puhdistaa hiukset hellävaraisesti
  • Poistaa hiusten pörröisyyttä
  • Silottaa täydellisesti ja lisää pehmeyttä
  • Suojaa kosteusreaktiolta
  • Vahvistaa hiusten kuntoa

Sisältää Pro-Keratine-kompleksia, joka lisää hiusten kosteustasoa ja ehkäisee kosteuden menetystä. Lisäksi kukui- ja helokkiöljyt, jotka sisältävät runsaasti Omega 3- ja 6 -happoja, edistävät myös hiusten asianmukaista kosteutusta. Tuloksena hiukset ovat suojassa pörröiseltä jopa 4 päivän ajan, jopa 80 % kosteudessa.

Käyttö: Levitä naamio pyyhekuiviin hiuksiin ja anna vaikuttaa 3-5 minuuttia. Huuhtele sitten huolellisesti.

Tulos: Intensiivisesti silotetut, pehmeät, kosteutetut ja vahvistetut hiukset.

Suosittelemme muiden Liss Unlimited -tuotevalikoiman käyttöä täydentämään päivittäistä hoitoasi ja pidentääksesi hiustesi kunnon uudistamista.

L’Oreal Professionnel on maailmankuulu ammattimaisten kampaamotuotteiden merkki, joka tarjoaa hiustenhoito- ja muotoilukosmetiikkaa sekä muotoilutarvikkeita. Serie Expert Liss Unlimited -sarja on luotu hoitamaan kurittomia, pörröisiä ja kuivia hiuksia. Tämän sarjan tuotteiden sisältämät luonnolliset öljyt ylläpitävät hiusten oikean kunnon ja ulkonäön vaikeissakin sääolosuhteissa.

SKU 0000079758 Categories , , ,

YOU MAY BE INTERESTED

OTHER PRODUCTS

Ostoskori
Kirjaudu sisään

Eikö sinulla ole vielä tiliä?

Aloita kirjoittaminen nähdäksesi etsimäsi tuotteet.