L’OREAL PROFESSIONNEL PRO LONGER End sakeuttamistiiviste 400ml

43.48 Incl. VAT

L’Oreal Pro Longer -konsentraattia käytetään pitkien hiusten hoitoon, joissa on ohuet, heikentyneet latvat. Konsentraatti uudistaa ja paksuntaa latvoja, jolloin hiukset näyttävät terveiltä koko pituudeltaan. Suositellaan kotihoitoon, mieluiten joka 4. hiustenpesukerta hoitoaineen sijaan.

  • Täyttää heikentyneet päät jo ensimmäisen käyttökerran jälkeen
  • Vähitellen paksuntaa hiuksia latvista
  • Vähentää kuidun haurautta
  • Vähentää haaroittuneiden latvojen määrää jopa 66 %
  • Antaa hiuksille volyymia ja keveyttä
  • Se korostaa niiden kiiltoa

Se sisältää patentoidun Filler-A100-molekyylin, jota käytetään yksinomaan L’Oreal Professionnel -tuotteissa. Sen tehtävänä on rakentaa uudelleen, täyttää ja paksuntaa hiusten latvoja. Lisäksi aminohapot vahvistavat kuituja niiden koko pituudelta ja suojaavat niitä haurastumiselta ja halkeilulta.

Käyttö: Levitä tuotetta kosteisiin hiuksiin pyyhkeellä kuivaamisen jälkeen. Kun levität, keskity pituuksiin ja päihin. Anna vaikuttaa 3-5 minuuttia ja huuhtele sitten huolellisesti.

Tulos: Uudelleen rakennetut, pitkät ja vahvat hiukset. Tasainen paksuus ja volyymi koko pituudelta.

Parhaat tulokset saavutetaan käyttämällä kaikkia Pro Longer -sarjan tuotteita.

L’Oreal Professionnel on maailmankuulu ammattimaisten kampaamotuotteiden merkki, joka tarjoaa hiustenhoito- ja muotoilukosmetiikkaa sekä muotoilutarvikkeita. Pro Longer -sarja on kehitetty pitkien hiusten hoitoon, joilla on taipumus menettää volyymia latvista. Tuotteet uudistavat ohuita päitä, joten niitä voidaan leikata harvemmin.

YOU MAY BE INTERESTED

OTHER PRODUCTS

Ostoskori
Kirjaudu sisään

Eikö sinulla ole vielä tiliä?

Aloita kirjoittaminen nähdäksesi etsimäsi tuotteet.