ALFAPARF SEMI DI LINO SCALP PURIFYING puhdistava hilsettä estävä shampoo 1000ml

39.31 Incl. VAT

Alfaparf Semi Di Lino Scalp Purifying puhdistava shampoo on heikosti vaahtoava kosmeettinen aine, joka auttaa jokaista taistelemaan hilsettä vastaan ja suojaa sen mahdolliselta uusiutumiselta. Hellävarainen puhdistuskoostumus sopii täydellisesti jokapäiväiseen käyttöön.

       SLS-vapaa koostumus, täydellinen päivittäiseen pesuun

       raikas sitrushedelmien, vihreän teen ja kevätkukkien tuoksu

       hoitaa ihoa ja hiuksia

       poistaa kaikki hilseen liittyvät ongelmat

       suojaa värjättyjen hiusten väriä

Hilseen vastainen shampoo sisältää pellavansiemenöljyä – pehmittävää ainetta, joka tasoittaa ja painaa ulkonevia hiuksia. Sulfaattien puute vahvojen SLS-pesuaineiden muodossa Sodium Cocoyl Isethionate -tuotteen hyväksi mahdollistaa kosmeettisen tuotteen käytön jopa joka päivä. Carbolica-lehtiuutteella on anti-inflammatorisia ominaisuuksia ja se suojaa päänahkaa.

Käyttö: Hiero pieni määrä shampoota vedellä kostutettuun päänahkaan. Pese koko pää huolellisesti, toista toimenpide ja pese kosmetiikka pois vedellä.

Tulos: Terveet, vahvat ja kiiltävät säikeet päivittäisen hoidon jälkeen.

Suosittelemme shampoon käyttöä yhdessä muiden hiustuotteiden kanssa kokonaisvaltaiseen hoitoon.

 

Alfaparf Milano on Italiaan perustettu brändi, joka on johtava italialaisten ammattimaisen hiuskosmetiikan valmistajien joukossa. Vuosikymmenten aikana kehitetyt tuotantotekniikat ja kertynyt kokemus ovat mahdollistaneet laajan valikoiman hiustenhoito-, värjäys- ja muotoilutuotteita. Ne helpottavat kampaajien työtä ympäri maailmaa.

SKU 0000074134 Categories , , ,

YOU MAY BE INTERESTED

OTHER PRODUCTS

Ostoskori
Kirjaudu sisään

Eikö sinulla ole vielä tiliä?

Aloita kirjoittaminen nähdäksesi etsimäsi tuotteet.