ALFAPARF STYLE STORIES Teksturoiva kuiville hiuksille tarkoitettu shampoo 200ml

20.92 Incl. VAT

Alfaparf Style Stories -kuivashampoon avulla voit päivittää hiustyylisi nopeasti ilman, että sinun tarvitsee pestä hiuksiasi. Antaa tekstuuria ja tekee hiuksista helpompi muotoilla. Siinä on miellyttävä, raikas tuoksu, joka asettuu hiuksiin.

  •          Kiinnittää kevyesti hiukset
  •          Imee talia
  •          Nostaa säikeitä juurista
  •          Lisää hiusten volyymia
  •          Antaa niille tekstuuria
  •          Jättää hiustyylin kevyeksi ja reheväksi

Kaikki Style Stories -sarjan tuotteet on rikastettu moringaöljyllä, joka uudistaa, kosteuttaa ja vahvistaa hiuksia. Se vähentää kuivuutta ja pörröisyyttä ja palauttaa niiden luonnollisen kiillon. Se toimii myös hyvin hilsettä ja hiustenlähtöä vastaan.

Käyttö: Ravista ennen käyttöä. Levitä hiuksiin 25-30 cm etäisyydeltä jakamalla se osiin. Kuivashampoota voi ruiskuttaa sekä juurille että kauttaaltaan lisäämään hiustyyliin rakennetta. Levityksen jälkeen kampaa hiuksesi.

Tulos: Nopeasti virkistyvät ja mattapintaiset hiukset. Kevyt, kohotettu kampaus, jossa volyymi.

Suosittelemme käyttämään muita hiustesi tarpeisiin räätälöityjä Alfaparf-tuotteita täydentämään hoitoasi.

Alfaparf Milano on Italiaan perustettu brändi, joka on johtava italialaisten ammattimaisen hiuskosmetiikan valmistajien joukossa. Vuosikymmenten aikana kehitetyt tuotantotekniikat ja kertynyt kokemus ovat mahdollistaneet laajan valikoiman hiustenhoito-, värjäys- ja muotoilutuotteita. Ne helpottavat kampaajien työtä ympäri maailmaa ja herättävät heidän luovuuttaan ja intohimoaan tarjoamalla parasta laatua kosmetiikkaa.

SKU 0000064885 Categories , , ,

YOU MAY BE INTERESTED

OTHER PRODUCTS

Ostoskori
Kirjaudu sisään

Eikö sinulla ole vielä tiliä?

Aloita kirjoittaminen nähdäksesi etsimäsi tuotteet.