WELLA PROFESSIONALS FUSION Intense Repair Set shampoo 50ml + hoitoaine 30ml

9.53 Incl. VAT

Wella Fusion shampoo ja hoitoaine on kattava sarja tuotteita vaurioituneiden ja hauraiden hiusten hoitoon. Wella Fusion -tuotteilla on voimakas regeneroiva vaikutus. Niitä suositellaan käytettäväksi kotona tai kampaamossa.

  •          Puhdistaa hiukset hellävaraisesti
  •          Uudistaa ja tekee niistä joustavia
  •          Tasoittaa ja pehmentää niitä kosketettaessa
  •          Estää haurautta
  •          Rakentaa vauriot uudelleen
  •          Suojaa hiuksia sotkeutumiselta

Sisältää Silksteel-kompleksia, joka antaa hiuksille välttämättömiä lipidejä ja aminohappoja. Lipidit tekevät kuiduista joustavia, suojaavat niitä hauraudelta ja varmistavat oikeanlaisen nesteytyksen. Silkkiaminohapot tasoittavat hiusten pintaa tehden niistä silkinpehmeän ja pehmeän. EDDS-teknologia suojaa vapailta radikaaleilta ja poistaa metallijäämät hiuksista.

Käyttö: Hiero shampoo kosteisiin hiuksiin ja huuhtele huolellisesti. Toista toimenpide tarvittaessa. Levitä hoitoaine kosteisiin hiuksiin ja huuhtele.

Tulos: Regeneroidut, vahvat, joustavat, silkinpehmeät ja pehmeät hiukset.

Suosittelemme muiden Wella Fusion -tuotteiden samanaikaista käyttöä täydentämään hoitoa.

Wella Professionals on yli 100 vuoden historian brändi, joka on erikoistunut hiustenhoito-, muotoilu- ja värjäyskosmetiikan valmistukseen. Se tarjoaa korkealaatuisia tuotteita ammatti- ja kotikäyttöön. Tuotannossa käytetyt edistyneet teknologiat helpottavat kosmetiikan käyttöä ja tekevät hiustenhoidosta yksinkertaista, miellyttävää ja tehokasta.

SKU 0000069416 Categories , , ,

YOU MAY BE INTERESTED

OTHER PRODUCTS

Ostoskori
Kirjaudu sisään

Eikö sinulla ole vielä tiliä?

Aloita kirjoittaminen nähdäksesi etsimäsi tuotteet.