AMERICAN CREW CLASSIC LIGHT HOLD TEXTURE LOTION Kevyesti kiinnittävä kampausgeeli 250 ml

13.99 Incl. VAT

Miesten päivittäiseen hiusten muotoiluun tarkoitettu geeli. Sopii käytettäväksi kaikille hiustyypeille. Se ei sisällä alkoholia, mutta on vesipohjainen, joka tarjoaa hellävaraista, kuormittamatonta hoitoa kuivattamatta hiuksia ja päänahkaa.

  • Hellävarainen kampauksen kiinnitys
  • Herkkä hiusten kiilto
  • Paksuttaa ja lisää volyymia
  • Lisää hallittavuutta

Polymeerikompleksin ansiosta geelillä on kiinnitysominaisuudet. Lisäksi sen sisältämät aktiiviset ainesosat estävät hiuksia kuivumasta ja suojaavat niitä lämpömuotoilun aikana. Lisäksi mentoli virkistää ja stimuloi aisteja.

Käyttö: Levitä geeliä kosteisiin, pyyhekuiviin hiuksiin. Levitä tyvestä latvoihin ja kampaa sitten. Anna kuivua luonnollisesti. Voidaan käyttää myös kuiviin hiuksiin volyymin lisäämiseksi.

Vaikutus: Hieman kiinteä, täyteläinen ja helposti muotoiltava kampaus.

Suosittelemme muiden yksilöllisten tarpeidesi mukaan räätälöityjen American Crew -hiusten muotoilu- tai hoitoaineiden samanaikaista käyttöä.

American Crew on Yhdysvalloissa luotu ammattimainen hiustenhoito- ja muotoilukosmetiikkabrändi. Vain 20 vuodessa siitä on tullut suosittu monissa maissa ympäri maailmaa. Luonnollisen kasvillisuuden ja amerikkalaisen kulttuurin inspiroimat ylelliset tuotteet täyttävät vaativimpienkin asiakkaiden tarpeet.

SKU 0000005813 Categories , , ,

YOU MAY BE INTERESTED

OTHER PRODUCTS

Ostoskori
Kirjaudu sisään

Eikö sinulla ole vielä tiliä?

Aloita kirjoittaminen nähdäksesi etsimäsi tuotteet.