L’OREAL PROFESSIONNEL VITAMINO COLOR Setti värjätyille hiuksille Shampoo 300ml + Hoitoaine 200ml

42.60 Incl. VAT

L’Oreal-sarjaa käytetään värjättyjen hiusten päivittäiseen hoitoon. Vitamino Color -tuotteiden päätehtävänä on suojata väriä jopa 8 viikkoa värjäyksen jälkeen. Uusi koostumus on rikastettu resveratrolilla.

  •          Shampoo puhdistaa hiuksista hellävaraisesti kerrostumia
  •          Suojaa väriä haalistumista vastaan jopa 8 viikon ajan
  •          Hoitoaine suojaa hiuskuituja vaurioilta
  •          Antaa niille silkkisen pehmeyttä kosketukseen
  •          Lisää hiusten kosteustasoa
  •          Helpottaa kampaamista

Tuotteet sisältävät resveratrolia – rypäleistä saatua polyfenolia , joka on erittäin vahva antioksidantti. Tämä ainesosa hidastaa ensisijaisesti ikääntymisprosessia ja on muun muassa suosittu kasvojenhoitokosmetiikan keskuudessa. Sillä on uudistava ja vahvistava vaikutus hiuksiin – se suojaa niitä heikentymiseltä. Lisäksi D-Panthenol kosteuttaa ja paksuntaa hiuksia ja lisää niiden volyymia. Se myös estää niitä rikkoutumasta.

Käyttö: Hiero shampoo kosteisiin hiuksiin ja huuhtele huolellisesti. Toista toimenpide tarvittaessa. Levitä hoitoaine kosteisiin hiuksiin, anna vaikuttaa 3 minuuttia, huuhtele huolellisesti.

Tulos: Puhdistetut, vahvistetut, miellyttävän pehmeät ja kiiltävät hiukset kestävällä värillä.

Suosittelemme käyttämään samanaikaisesti muita Vitamino Color -sarjan tuotteita täydentämään päivittäistä hiustenhoitoasi.

L’Oreal Professionnel on maailmankuulu ammattimaisten kampaamotuotteiden merkki, joka tarjoaa hiustenhoito- ja muotoilukosmetiikkaa sekä muotoilutarvikkeita. Vitamino Color A-OX -sarja on kehitetty värjättyjen hiusten hoitoon, jotka ovat menettäneet hyväkuntonsa kemiallisten käsittelyjen seurauksena, jolloin väri huuhtoutuu nopeammin pois.

SKU 0000086106 Categories , , ,

YOU MAY BE INTERESTED

OTHER PRODUCTS

Ostoskori
Kirjaudu sisään

Eikö sinulla ole vielä tiliä?

Aloita kirjoittaminen nähdäksesi etsimäsi tuotteet.