LUSSONI Set Paint sekoituskulho 300ml + sivellin TB 002

6.33 Incl. VAT

Setti sisältää laadukkaan maalisekoituskulhon ja värityssiveltimen . Molemmat tuotteet tarjoavat parhaan mukavuuden kampaajan työskennellessä.

  • LUSSONI-kulho on varustettu käytännöllisellä kahvalla, joka helpottaa tämäntyyppisten lisävarusteiden käyttöä. Lisäksi kulhossa on mittakuppi ja erikoishampaat, jotka poistavat ylimääräisen maalin harjasta. Tämän ansiosta kulho varmistaa mukavuuden ja tuotteiden tarkan mittauksen. Kulhon tilavuus on 300 ml.
  • LUSSONI TB 002 siveltimessä on herkät nailonharjakset, jotka helpottavat tasaista maalin levitystä. Ergonominen kahva päättyy piikkiin, joka on suunniteltu jakamaan hiukset osiin. Harja on valmistettu kestävästä materiaalista, joka kestää kampaamotuotteita.  Harjasten mitat: leveys 4,5 cm, korkeus 2 cm.

LUSSONI on ammattikäyttöön tarkoitettujen meikki-, hius- ja kynsitarvikkeiden merkki, joka on kehitetty ja suunniteltu yhteistyössä stylistien, meikkitaiteilijoiden ja kampaajien kanssa. Nämä ovat laadukkaita tuotteita, jotka täyttävät ammattilaisten tarpeet ja kaikki, jotka odottavat korkeimman tason tuloksia. LUSSONI-mallisto koostuu toiminnallisista lisävarusteista, joissa on klassinen, ajaton muotoilu ja jotka on valmistettu laadukkaimmista raaka-aineista.

YOU MAY BE INTERESTED

OTHER PRODUCTS

Ostoskori
Kirjaudu sisään

Eikö sinulla ole vielä tiliä?

Aloita kirjoittaminen nähdäksesi etsimäsi tuotteet.