WELLA PROFESSIONALS INVIGO COLOR BRILLIANCE Setti ohuille hiuksille shampoo 250 + hoitoaine 200 + naamio 150 ml

45.86 Incl. VAT

Wella Invigo -setti mahdollistaa kokonaisvaltaisen hiusten hoidon värjäyksen jälkeen. Se sopii erinomaisesti kotihoitoon, koska se pidentää värin kestävyyttä jopa 7 viikkoa. Setti on tarkoitettu ohuiden ja normaaleiden hiusten hoitoon. Shampoota ja hoitoainetta voidaan käyttää niin usein kuin tarvitaan, jopa joka päivä, kun taas naamiota on parasta käyttää 1-2 kertaa viikossa.

  •          Shampoon pH-arvo on optimaalinen hiuksille
  •          Sulkee hiusten kynsinauhoja
  •          Estää värin haalistumista
  •          Hoitoaine antaa kiiltoa
  •          Vahvistaa hiuksia
  •          Naamio pehmentää ja tasoittaa niitä
  •          Tarjoaa värin intensiteetin
  •          Ei paina hiuksia

Setti vahvistaa hiusten kynsinauhoja, minkä ansiosta väripigmentit pysyvät niissä tehokkaasti. Kuparimolekyylit elvyttävät väriä ja tuovat sen kiiltoa esiin. Lime-kaviaari suojaa vapaita radikaaleja vastaan.

Käyttö: Levitä shampoo ensin: hiero kosteisiin hiuksiin, vaahdota ja huuhtele. Voit pestä hiuksesi kahdesti . Levitä hoitoaine kosteisiin hiuksiin ja huuhtele huolellisesti. Hoitoainetta ei saa levittää hiusten juurille. Käytä naamiota 1-2 kertaa viikossa: levitä kuiviin hiuksiin pesun jälkeen ja pese pois 5 minuutin kuluttua.

Tulos: Vahvistetut hiukset ja pitkäkestoinen, kiiltävä väri. Kevyt tuotekoostumus ilman riskiä painaa hiuksia.

Wella Professionals on brändi, joka on ollut olemassa yli 135 vuotta. Se on alusta asti erikoistunut hiustenhoito-, muotoilu- ja värjäyskosmetiikan valmistukseen. Sen tarjonta sisältää korkealaatuisia tuotteita ammatti- ja kotikäyttöön. Tuotannossa käytetyt edistyneet teknologiat helpottavat kosmetiikan käyttöä ja tekevät hiustenhoidosta yksinkertaista, miellyttävää ja tehokasta.

SKU 0000069421 Categories , , ,

YOU MAY BE INTERESTED

OTHER PRODUCTS

Ostoskori
Kirjaudu sisään

Eikö sinulla ole vielä tiliä?

Aloita kirjoittaminen nähdäksesi etsimäsi tuotteet.