STAPIZ SLEEK LINE VOLUME Silkkinaamio 1000ml + shampoo 1000ml

19.92 Incl. VAT

STAPIZ Sleek Line Mask with Silk Volume 1000 ml

Naamio on tarkoitettu ohuiden ja herkkien hiusten hoitoon.

Tuote sisältää: kasviuutteet ja silkkiproteiinit ravitsevat syvästi hiusten rakennetta tyvestä latvoihin. UV-suodatin suojaa hiuksia auringonvalon haitallisilta vaikutuksilta.

Tuloksena hiuksista tulee vahvempia, kiiltäviä ja kosketettavia. Lisäksi naamion käyttö saa hiuksista takaisin terveen ulkonäön, tulee kiiltävämmiksi ja sileämmiksi kosketukselle.

Kuinka käyttää:

Levitä naamio varovasti pestyihin ja pyyhekuiviin hiuksiin tyvestä latvoihin ja anna vaikuttaa 1 minuutti. Huuhtele perusteellisesti. Jos ainetta joutuu silmiin, huuhtele välittömästi puhtaalla juoksevalla vedellä.

STAPIZ Sleek Line Volume Shampoo 1000 ml

Shampoo on tarkoitettu ohuiden, kuivien ja herkkien hiusten hoitoon. Tuote lisää volyymia juurissa, kosteuttaa eikä paina hiuksia. Se antaa hiuksille tiheyttä ja paksuutta sekä suojaa hiuksia ulkoisilta tekijöiltä.

Kuinka käyttää:

Levitä hellävaraisesti kosteisiin hiuksiin ja päänahkaan, hiero kunnes muodostuu vaahtoa ja huuhtele sitten huolellisesti vedellä. Toista toimenpide tarvittaessa. Jos ainetta joutuu silmiin, huuhtele välittömästi puhtaalla juoksevalla vedellä.

SKU 0000050092 Categories , , ,

YOU MAY BE INTERESTED

OTHER PRODUCTS

Ostoskori
Kirjaudu sisään

Eikö sinulla ole vielä tiliä?

Aloita kirjoittaminen nähdäksesi etsimäsi tuotteet.