CHI ENVIRO Tasoittava hoitoaine 355ml

18.37 Incl. VAT

Jos hiuksesi tarvitsevat täydellistä tasoitusta ja kiiltoa, hanki ammattimainen Chi Enviro silottava hoitoaine . Tämä tuote sisältää todellisen runsaasti ravintoaineita ja aktiivisia ainesosia, mukaan lukien: keratiini, helmikompleksi, luonnollinen hydrolysoitu silkki, 22 aminohappoa, B-vitamiineja, proteiineja, kosteuttavia aineita ja polysakkarideja. Mikä tärkeintä, se ei sisällä parabeeneja. Sen käyttö antaa hiuksille ihanaa uudistumista, kiiltoa ja kosteutta.

  •          Tasoittaa
  •          Antaa kiiltoa
  •          Uusiutuu
  •          Kosteuttaa
  •          Sulkee vaa’at
  •          Tarjoaa optimaalisen pH:n

Hoitoaineen sisältämä keratiini uudistaa täydellisesti hiusten rakennetta, B-vitamiinit vahvistavat ja arvokkaat aminohapot ovat hiusten rakennuspalikoita. Helmikompleksilla ja silkillä on tasoittava vaikutus.

Käyttö: Levitä osa hoitoainetta hieman kosteisiin, puhdistettuihin hiuksiin. Anna vaikuttaa 5-10 minuuttia ja huuhtele sitten huolellisesti vedellä.

Tulos: Täydellisesti hoidetut, sileät ja ravitut hiukset täynnä kiiltoa.

Suosittelemme käyttämään muita CHI Enviro -kosmetiikkaa, jotka täydentävät ammattimaista hiustenhoitoa.

CHI on Farouk Systems -konserniin kuuluva tuotemerkki, joka valmistaa myös Puolassa tunnettua BioSilk-kosmetiikkaa. Yrityksen nimi tulee perustajan nimestä – kampaaja Farouk Shami. CHI tarjoaa ammattikäyttöön tarkoitettuja tuotteita hiustenhoitoon, muotoiluun ja värjäykseen sekä muotoilutyökaluja. Brändi erottuu innovaatioistaan. CHI on lyhenne sanoista Cationic Hydration Interlink – se on CHI-hiusmuotoilutyökaluissa käytettyjen NASA:n löytöjen inspiroima teknologia, joka tekee hiuksista pehmeät ja sileät keraamisten pinnoitteiden lähettämien ionien vaikutuksesta.

SKU 0000001972 Categories , , ,

YOU MAY BE INTERESTED

OTHER PRODUCTS

Ostoskori
Kirjaudu sisään

Eikö sinulla ole vielä tiliä?

Aloita kirjoittaminen nähdäksesi etsimäsi tuotteet.