INEBRYA ICE CREAM STYLE-IN LISS PROTECT Silottava neste 200ml

7.92 Incl. VAT

Poikkeuksellisen kevyt ja tehokas neste, joka on tarkoitettu kaikille tasoitusta tarvitseville hiustyypeille. Kosmetiikka tarjoaa erittäin korkean suojan hiusten muotoilulaitteita vastaan. Se peittää hiukset hellävaraisella kalvolla, joka suojaa ympäristön haitallisilta vaikutuksilta.  Sen kevyt koostumus ei paina hiuksia eikä tartu niitä yhteen. Käytön jälkeen hiukset ovat erittäin herkkiä tasoittumiselle. Sillä on antistaattisia ominaisuuksia. Neste sopii kiharille hiuksille. Antaa kiiltoa ja keskipitkän pidon.

  •          Tehokas tasoitus
  •          Antistaattinen vaikutus
  •          Korkean lämpötilan suojaus
  •          Se ei paina tai kiinnitä hiuksia yhteen
  •          Antaa kiiltoa ja pehmeyttä
  •          Keskitasoinen, toinen (2) kiinnitys viiden pisteen asteikolla (5)

Käyttö: Levitä tuotetta pyyhekuiviin hiuksiin ja annostele se pumpulla jaettuihin hiusosiin. Kampaa se ja aloita sitten muotoilu.

Tulos: Silkinpehmeät ja sileät hiukset, joissa on hämmästyttävä kiilto.

Inebrya on italialaisen valmistajan Pettenon Cosmeticsin ammattimaisten hiustenhoitotuotteiden merkki. Se on tarjonnut innovatiivisia ratkaisuja hiustenhoitoon, muotoiluun ja värjäykseen yli 20 vuoden ajan. Tuotteiden kaava takaa efektejä, jotka yllättävät vaativimmatkin stylistit. Pettenon Cosmetics on luonut kaikille hiustyypeille tarkoitetun tuotevalikoiman, jossa jokainen tuote takaa korkeimman laadun jättäen yksilöllisen vaikutuksen. Jokaisen valitun ainesosan laatu, tehokkuus ja käyttöturvallisuus testataan. Ilmaus ”Made in Italy” puhuu puolestaan. Laatu korkeimmalla tasolla.

YOU MAY BE INTERESTED

OTHER PRODUCTS

Ostoskori
Kirjaudu sisään

Eikö sinulla ole vielä tiliä?

Aloita kirjoittaminen nähdäksesi etsimäsi tuotteet.