PRORASO RED VINTAGE PRIMADOPO Parranajokosmetiikkasetti

27.04 Incl. VAT

Proraso Red Vintage on kosmetiikkasarja, joka on välttämätön parran ajamiseen. Nämä tuotteet tulevat Proraso Red -sarjasta ja on tarkoitettu paksun ja karkean parran hoitoon. Alkuperäinen laatikko tekee setistä täydellisen lahjaksi.

Setti sisältää:

  •          Ravitseva parranajovoide 100ml
  •          Ravitseva parranajovoide 150ml
  •          Ravitseva partavesibalsami 100 ml

Kosmetiikka on rikastettu sheavoilla , joka ravitsee intensiivisesti ihoa ja partaa sekä tukee lisäksi uusiutumista ja haavan paranemisprosesseja, rauhoittaa tehokkaasti ärsytystä ja suojaa ihoa ulkoisilta tekijöiltä. Santelipuuöljy taistelee iho-ongelmia (mukaan lukien aknea ja värimuutoksia) vastaan, ja sillä on myös tulehdusta ja sieniä ehkäiseviä ominaisuuksia.

Käyttö: Levitä voidetta kostealle iholle ja hiero pyörivin liikkein. Kostuta harja lämpimään veteen ja levitä sillä parranajovoide ja käytä sitten partakonetta tai parranajokonetta. Levitä partavesivoidetta hoidon jälkeen ihollesi.

Tulos: Ravittu, pehmeä ja sileä iho.

Kokeile myös muita Prorason tuotteita kattavaan parranhoitoon.

Proraso on vuodesta 1948 toiminut italialainen tuotemerkki. Ensimmäiset tuotteet olivat parranajo- ja partavesivoiteet, jotka voittivat nopeasti asiantuntijoiden sydämet. Tämän yrityksen kosmetiikan laatu takaa korkeimman käyttömukavuuden.

SKU 0000080462 Categories , ,

YOU MAY BE INTERESTED

OTHER PRODUCTS

Ostoskori
Kirjaudu sisään

Eikö sinulla ole vielä tiliä?

Aloita kirjoittaminen nähdäksesi etsimäsi tuotteet.