WELLA PROFESSIONALS ELEMENTS CALMING Rauhoittava shampoo 250ml

12.00 Incl. VAT

Shampoo puhdistaa hellävaraisesti hiukset ja päänahan. Huolellisesti valittujen ainesosien, kuten kasviperäisen glyseriinin ja luonnollisten pinta-aktiivisten aineiden ansiosta shampoo palauttaa ärtyneen päänahan tasapainon. Lisäksi shampoo kosteuttaa hiuksia rasittamatta niitä.

  •          Puhdistaa hellävaraisesti
  •          Palauttaa tasapainon
  •          Kosteuttaa
  •          Ei paina hiuksia
  •          Sopii jokapäiväiseen käyttöön
  •          Sisältää 92 % luonnollisia ainesosia
  •          Vegaaninen tuote

Koostumus sisältää valkoisen teen uutetta , joka rauhoittaa ärsytystä ja jolla on antioksidanttisia ominaisuuksia. Provitamiini B5 yhdistettynä kasvisglyseriiniin, se kosteuttaa ja uudistaa tehokkaasti kuivaa tai herkkää päänahkaa.

Käyttö: Hiero pieni määrä shampoota kosteaan päänahkaan ja huuhtele sitten huolellisesti. Toista toimenpide tarvittaessa.

Tulos: Kosteutettu, uudistunut päänahka

Elements- sarja sisältää luonnollisiin koostumuksiin perustuvaa kosmetiikkaa. Tuotteet eivät sisällä eläinperäisiä ainesosia. Ihotautilääkärien testaama Elements -kosmetiikka sopii kaikille hiustyypeille. Tämän linjan tuotteiden pakkaukset ovat pääosin kierrätysmuovia.

Wella Professionals on brändi, joka on ollut olemassa yli 135 vuotta. Se on alusta asti erikoistunut hiustenhoito-, muotoilu- ja värjäyskosmetiikan valmistukseen. Sen tarjonta sisältää korkealaatuisia tuotteita ammatti- ja kotikäyttöön. Tuotannossa käytetyt edistyneet teknologiat helpottavat kosmetiikan käyttöä ja tekevät hiustenhoidosta yksinkertaista, miellyttävää ja tehokasta.

SKU 0000080246 Categories , , ,

YOU MAY BE INTERESTED

OTHER PRODUCTS

Ostoskori
Kirjaudu sisään

Eikö sinulla ole vielä tiliä?

Aloita kirjoittaminen nähdäksesi etsimäsi tuotteet.