L’OREAL PROFESSIONNEL LISS UNLIMITED Silottava öljy 125ml

27.61 Incl. VAT

L’Oreal Professionnelin Liss Unlimited -sarjan öljy on kosmetiikka, joka antaa hiuksille silkkisen sileyttä, pehmeyttä ja kiiltoa. Lisäksi öljy suojaa hiuksia kosteudelta, mikä tekee hiuksista vähemmän alttiita pörröisyydelle.

  •          Tasoittaa
  •          Antaa pehmeyttä ja kiiltoa
  •          Suojaa kosteusreaktiolta
  •          Vahvistaa hiusten kuntoa

Sisältää Pro-Keratine -kompleksia, joka lisää hiusten kosteustasoa ja ehkäisee kosteuden menetystä. Lisäksi kukui- ja helokkiöljyt, jotka sisältävät runsaasti Omega 3- ja 6 -happoja, ravitsevat säikeitä syvästi. Tuloksena hiukset ovat suojassa pörröisyyttä vastaan jopa 4 päivän ajan, jopa 80 % kosteudessa.

Käyttö: Levitä pieni määrä öljyä pestyihin, kosteisiin hiuksiin. Älä huuhtele. Voit viimeistellä hiustyylisi öljyllä kuiviin hiuksiin.

Tulos: Intensiivisesti silotetut, pehmeät ja kiiltävät hiukset

Käytä muuta Liss Unlimited -tuotesarjaa täydentämään päivittäistä hoitoasi ja pidentääksesi hiustesi kunnon uudistamista.

L’Oreal Professionnel on maailmankuulu ammattimaisten kampaamotuotteiden merkki, joka tarjoaa hiustenhoito- ja muotoilukosmetiikkaa sekä muotoilutarvikkeita. Serie Expert Liss Unlimited -sarja on luotu hoitamaan kurittomia, pörröisiä ja kuivia hiuksia. Tämän sarjan tuotteiden sisältämät luonnolliset öljyt ylläpitävät hiusten oikeanlaista kuntoa ja ulkonäköä vaikeissakin sääolosuhteissa.

SKU 0000079762 Categories , , ,

YOU MAY BE INTERESTED

OTHER PRODUCTS

Ostoskori
Kirjaudu sisään

Eikö sinulla ole vielä tiliä?

Aloita kirjoittaminen nähdäksesi etsimäsi tuotteet.