L’OREAL PROFESSIONNEL METAL DETOX Naamio värjätyille hiuksille 250ml

38.48 Incl. VAT

Metal Detox -naamio estää tehokkaasti metallien kertymistä hiusten pinnalle ja sisäpuolelle. Tämän ansiosta säikeiden väri on suojattu haalistumista vastaan ja hiuksista tulee ravitut ja pehmeät
ja vähemmän huokoinen.

  •          Estää metallin kertymistä
  •          Ravitsee hiuksia
  •          Antaa kiiltoa
  •          Suojaa väriä
  •          Hoitaa värjättyjä ja vaalennettuja hiuksia

Naamion koostumus perustuu Glycomine- teknologiaan , joka neutraloi metallihiukkasia minimoiden hiusvauriot ja värin haalistumista. Meripihkan , sitrushedelmien ja guajakkipuun yhdistelmä takaa kauniin, raikkaan tuoksun, joka pysyy hiuksissa pitkään.

Käyttö: Levitä pieni määrä naamiota kosteisiin hiuksiin. Anna vaikuttaa minuutti ja huuhtele huolellisesti. Käytä yhdessä muiden Metal Detox -sarjan kosmetiikan kanssa.

Tulos: Ravitut, kiiltävät ja intensiivisesti värjätyt hiukset

Metal Detox -sarja on luotu värjätyille hiuksille, joiden vaurioitunut rakenne on enemmän alttiina ilmassa ja vedessä oleville haitallisille metalleille. Erityisesti kehitetyn teknologian ansiosta Metal Detox -tuotteet takaavat korkean värisuojan, ravitsemisen ja hiusten kunnon vahvistamisen.

L’Oreal Professionnel on maailmankuulu ammattimaisten kampaamotuotteiden merkki, joka tarjoaa hiustenhoito- ja muotoilukosmetiikkaa sekä muotoilutarvikkeita. Expert-sarja koostuu useista tuotelinjoista, joista jokainen vastaa erityyppisten hiusten tarpeisiin.

SKU 0000079763 Categories , , ,

YOU MAY BE INTERESTED

OTHER PRODUCTS

Ostoskori
Kirjaudu sisään

Eikö sinulla ole vielä tiliä?

Aloita kirjoittaminen nähdäksesi etsimäsi tuotteet.