FANOLA STYLING TOOLS Extreme Gel Erittäin vahva hiusten muotoilugeeli 250 ml

7.72 Incl. VAT

Fanola Styling Tools -geeliä käytetään kaikentyyppisten hiusten muotoiluun. Sen päätehtävänä on kiinnittää kampaus – se varmistaa sen kestävyyden ulkoisista tekijöistä riippumatta ja korostaa täydellisesti sen muotoa. Geeli ei jätä jäämiä hiuksiin.

  •          Tarjoaa korkeimman pitotason
  •          Se määrittelee ja korostaa hiustyyliä täydellisesti
  •          Mahdollistaa tarkan mallinnuksen
  •          Soveltuu erottamisen luomiseen
  •          Kuivuu nopeasti levityksen jälkeen

Memory Technology -koostumuksen ansiosta geeli kiinnittää ja säilyttää täydellisesti hiustyylin muodon ja mahdollistaa samalla sen korjaamisen päivän aikana. Lisäksi se sisältää Humidity Free -kompleksin, joka suojaa kosteudelta ja pörröiseltä.

Käyttö: Hiero geeliä sormien välissä ja levitä kosteisiin tai kuiviin hiuksiin. Tuotetta voidaan käyttää koko kampauksen kiinnittämiseen tai valittujen osien muotoilemiseen.

Tulos: Erittäin vahva kampaus, joka kestää ilman kosteutta.

Suosittelemme käyttämään muita Fanola muotoilutuotteita, jotka helpottavat hiusten muotoilua ja suojaavat niitä vaurioilta.

Fanola on italialainen hiustenhoito-, värjäys- ja muotoilutuotteiden merkki. Sen tavoitteena oli alusta alkaen luoda laaja ammattituote- ja teknisen tuen verkosto kampaamoille säilyttäen samalla houkuttelevat tuotteiden hinnat. Fanolan tarjoamat erilaiset kosmetiikkasarjat takaavat, että jokainen asiakas löytää itselleen ja hiustensa tarpeisiin sopivan tuotteen.

SKU 0000072080 Categories , , ,

YOU MAY BE INTERESTED

OTHER PRODUCTS

Ostoskori
Kirjaudu sisään

Eikö sinulla ole vielä tiliä?

Aloita kirjoittaminen nähdäksesi etsimäsi tuotteet.