AMERICAN CREW Ravitseva kasvo- ja partavoide 2in1 100ml

14.52 Incl. VAT

American Crew -voide on universaali tuote, joka kosteuttaa täydellisesti ihoa ja partaa. Voidaan käyttää päivittäisenä kasvo- ja partavoiteena. Sitä suositellaan erityisesti lyhyelle parralle. Kevyen koostumuksensa ansiosta se ei ole komedogeeninen, mikä tarkoittaa, ettei se tukkia huokosia.

  •          Kosteuttaa ihoa tehokkaasti
  •          Se estää sitä kuivumasta
  •          Ravitsee ja pehmentää partaa
  •          Ei jätä valkoisia jälkiä
  •          Sen koostumus on erittäin kevyt

Sisältää D-Panthenolia, jolla on kosteuttavia, pehmentäviä ja rauhoittavia ominaisuuksia. Hydrolysoitu keratiini silottaa ja vahvistaa parran hiuksia ja suojaa niitä vaurioilta. Lisäksi E-vitamiinilla on antioksidanttivaikutus, eli se neutraloi haitallisia vapaita radikaaleja.

Käyttö: Levitä voidetta puhtaalle ja kuivalle kasvojen ja parran iholle. Hiero sisään. Käytä joka aamu tai tarvittaessa useammin.

Tulos: Kosteutettu, ravittu, pehmeän tuntuinen kasvojen iho ja parta.

Suosittelemme muiden iho- ja hiustyyppisi mukaisten American Crew -tuotteiden samanaikaista käyttöä täydentämään hoitoasi.

American Crew on Yhdysvalloissa luotu ammattimainen hiustenhoito- ja muotoilukosmetiikkabrändi. Vain 20 vuodessa siitä on tullut suosittu monissa maissa ympäri maailmaa. Luonnollisen kasvillisuuden ja amerikkalaisen kulttuurin inspiroimat ylelliset tuotteet täyttävät vaativimpienkin asiakkaiden tarpeet.

SKU 0000074471 Categories , ,

YOU MAY BE INTERESTED

OTHER PRODUCTS

Ostoskori
Kirjaudu sisään

Eikö sinulla ole vielä tiliä?

Aloita kirjoittaminen nähdäksesi etsimäsi tuotteet.