REVLON PROFESSIONAL PROYOU Fixer Mask vaurioituneille hiuksille 500ml

13.34 Incl. VAT

Revlon ProYou Fixer-hiusnaamio rakentaa vähitellen uudelleen kemiallisten käsittelyjen (esim. värjäys, valkaisu) tai toistuvan, intensiivisen muotoilun seurauksena vaurioituneet hiukset korkeissa lämpötiloissa. Naamiota suositellaan käytettäväksi säännöllisesti 2-3 kertaa viikossa.

  •          Regeneroi vaurioituneita hiuksia
  •          Se ravitsee niitä intensiivisesti
  •          Rakentaa uudelleen kuitujen sisäiset rakenteet
  •          Palauttaa hiusten elinvoiman ja kiillon
  •          Se tekee niistä pehmeät ja sileät kosketukseen
  •          Se suojaa niitä haitallisilta tekijöiltä

Se sisältää keratiinilla rikastettua Keracomplexia, jota esiintyy usein vaurioituneiden hiusten tuotteissa. Keratiini on hiusten luonnollinen rakennusaine, joten naamio täydentää sen puutteita ja tekee hiuksista kestäviä vaurioita vastaan. Lisäksi se tasoittaa hiuksia, poistaa niiden karheutta ja palauttaa niiden kiiltoa.

Käyttö: Levitä naamio kosteisiin, pyyhekuiviin hiuksiin. Levitä tasaisesti ja kampaa. Anna vaikuttaa 5 minuuttia ja huuhtele sitten huolellisesti.

Tulos: Regeneroidut, ravitut, kiiltävät ja sileät hiukset.

Suosittelemme käyttämään muita Revlon ProYou The Fixer -sarjan tuotteita, jotka antavat hiuksillesi kokonaisvaltaisen rakenteen.

Revlon on maailmanlaajuinen värikosmetiikan, värjäystuotteiden, hiusten ja ihonhoitokosmetiikan, asusteiden ja tuoksujen valmistaja. Yritys perustettiin yli 80 vuotta sitten Yhdysvalloissa. Tällä hetkellä amerikkalainen tuotemerkki tunnetaan kosmetiikkamarkkinoilla ympäri maailmaa ja erottuu korkealaatuisista tuotteistaan. Sitä edustavat elokuvan, musiikin ja muodin tähdet, mukaan lukien: Cindy Crawford, Emma Stone ja Gwen Stefani.

SKU 0000074604 Categories , , ,

YOU MAY BE INTERESTED

OTHER PRODUCTS

Ostoskori
Kirjaudu sisään

Eikö sinulla ole vielä tiliä?

Aloita kirjoittaminen nähdäksesi etsimäsi tuotteet.