KALLOS KJMN Multivitamiini Energiaa antava shampoo 1000ml

5.90

Kallos Multivitamin shampoo on tarkoitettu heikentyneen hiuksen hoitoon, josta puuttuu energiaa ja elinvoimaa. Se on rikastettu ginsengillä ja vitamiineilla, jotka parantavat niiden tilaa ja ulkonäköä. Sitä voidaan käyttää myös liiallisen hiustenlähdön torjuntaan.

  •          Puhdistaa hiukset perusteellisesti kerrostumista ja talista
  •          Ravitsee ja kosteuttaa niitä
  •          Stimuloi hiusten kasvua
  •          Antaa hiuksille keveyttä ja kiiltoa
  •          Se elvyttää heidät

Sisältää ginseng-uutetta, joka vahvistaa hiuksia ja suojaa niitä katoamiselta. Avokadoöljy tekee hauraista kuiduista elastisia ja suojaa niitä vaurioilta. Runsaasti B3-, B5-, B6-, C- ja E-vitamiineja sisältävät appelsiini- ja sitruunauutteet silottavat ja lisäävät kiiltoa hiuksiin. Lisäksi kaikki ainesosat ovat luonnollisia antioksidantteja, joten ne neutraloivat vapaita radikaaleja.

Käyttö: Hiero shampoota kosteisiin hiuksiin, kunnes muodostuu vaahtoa. Huuhtele perusteellisesti. Pese hiuksesi tarvittaessa toisen kerran.

Tulos: Elvytetyt, vahvistetut, kevyet ja kiiltävät hiukset.

Suosittelemme käyttämään samanaikaisesti muita hiustesi tarpeisiin räätälöityjä Kallos-tuotteita täydentämään hoitoasi.

Kallos on 1970-luvulla perustettu unkarilainen brändi. Brändin tarjontaan kuuluu hiusten- ja vartalonhoitotuotteita sekä kosmeettisia tarvikkeita. Brändin innovaatio on seurausta jatkuvasta trendien seurannasta ja käytettyjen ainesosien korkeasta laadusta. Kalloksen tuotteita on myynnissä 19 Euroopan maassa, Kanadassa ja Yhdysvalloissa.

SKU 0000071194 Kategoriat , , ,

SAATAT OLLA KIINNOSTUNUT

Ostoskori
Kirjaudu sisään

Eikö sinulla ole vielä tiliä?

Aloita kirjoittaminen nähdäksesi etsimäsi tuotteet.