WELLA PROFESSIONALS NUTRICURLS Milky Waves Spray korostaa aaltoja 150ml

17.11 Incl. VAT

Wella Nutricurls Milky Waves -suihke on tarkoitettu aaltoilevien hiusten muotoiluun. Siinä on kevyt sumuinen koostumus, joten se ei paina hiuksia. Kuten kaikki Nutricurls-sarjan tuotteet, se sisältää Nourish-In Complexia.

  •          Antaa hiuksille pehmeyttä
  •          Korostaa aaltojen muotoa
  •          Tarjoaa kevyttä ravintoa
  •          Sillä on erittäin herkkä koostumus
  •          Estää hiusten käristymistä
  •          Se lisää heidän alttiutta mallinnukseen

Sisältää Nourish-In Complex -koostumuksen, joka sisältää runsaasti jojobaöljyä ja vehnäleseuutetta. Jojobaöljy kosteuttaa ja ravitsee hiuksia ja suojaa niitä kosteuden menetykseltä. Se korostaa myös hiusten luonnollista kiiltoa. Lisäksi runsaasti A- ja E-vitamiinia sisältävä vehnäleseuute vahvistaa niitä ja sillä on antioksidanttisia ominaisuuksia.

Käyttö: Suihkuta suihke tasaisesti pestyihin, kosteisiin hiuksiin ja luo aaltoja käsilläsi. Sitä voidaan käyttää myös kuiviin hiuksiin virkistämään niiden kiharat.

Tulos: Korostetut, kevyet, pehmeästi koskettavat aallot.

Suosittelemme muiden Wella Nutricurls -tuotteiden samanaikaista käyttöä , jotka tarjoavat kokonaisvaltaista hoitoa kiharille hiuksille.

Wella Professionals on brändi, joka on ollut olemassa yli 135 vuotta. Se on alusta asti erikoistunut hiustenhoito-, muotoilu- ja värjäyskosmetiikan valmistukseen. Sen tarjonta sisältää korkealaatuisia tuotteita ammatti- ja kotikäyttöön. Tuotannossa käytetyt edistyneet teknologiat helpottavat kosmetiikan käyttöä ja tekevät hiustenhoidosta yksinkertaista, miellyttävää ja tehokasta.

Katso lisää blogistamme:

Kotimuotoilu kiharoille ja aalloille

Kuinka hoitaa kiharat hiukset?

SKU 0000069937 Categories , , ,

YOU MAY BE INTERESTED

OTHER PRODUCTS

Ostoskori
Kirjaudu sisään

Eikö sinulla ole vielä tiliä?

Aloita kirjoittaminen nähdäksesi etsimäsi tuotteet.