LONDA PURE Naamio kuiville hiuksille 200ml

16.74 Incl. VAT

Londa PURE naamio on intensiivinen hoitoaine kuiville ja sameille hiuksille. Se sisältää peräti 95 % luonnollista alkuperää olevia ainesosia, ei sisällä parabeeneja, silikoneja eikä keinotekoisia väriaineita. Siinä on vegaaninen kaava.

  •          Ravitsee ja uudistaa hiuksia intensiivisesti
  •          Se palauttaa niiden terveen ulkonäön
  •          Antaa niille kiiltoa
  •          Tasoittaa karkeita hiusosia
  •          Nostaa niiden nesteytymistasoa
  •          Ei paina hiuksia

Se sisältää runsaasti A- ja E-vitamiinia sisältävää sheavoita (tai sheavoita), joka ravitsee ja uudistaa hiuksia intensiivisesti ja nopeuttaa siten solujen uusiutumisprosesseja. A- ja E-vitamiinit ovat myös luonnollisia antioksidantteja, joten ne suojaavat hiuksia haitallisten vapaiden radikaalien muodostumiselta. Lisäksi ne hidastavat ikääntymisprosessia. Sheavoi on myös luonnollinen auringonsuodatin.

Käyttö: Levitä naamio kosteisiin hiuksiin puolipituudesta latvoihin. Älä levitä hiusten juurille. Anna vaikuttaa 5-10 minuuttia ja huuhtele sitten huolellisesti.

Tulos: Intensiivisesti ravitut, kosteutetut, sileät ja kiiltävät hiukset.

Hyödynnä muiden Londa PURE -sarjan tuotteiden tarjous tarjotaksesi hiuksillesi kattavaa luonnollista hoitoa.

Londa Professional on ammattikosmetiikkamerkki hiustenhoitoon, muotoiluun ja värjäykseen. Sen pysyvän aallon tuotteet ovat tunnettuja myös kampaamomaailmassa. Londa Professional on osa kansainvälistä Wella-konsernia, jolla on laajat koulutusmahdollisuudet. Suurin osa koulutuksesta suoritetaan suoraan yhteistyökumppanien kampaamoissa.

SKU 0000069953 Categories , , ,

YOU MAY BE INTERESTED

OTHER PRODUCTS

Ostoskori
Kirjaudu sisään

Eikö sinulla ole vielä tiliä?

Aloita kirjoittaminen nähdäksesi etsimäsi tuotteet.