WELLA SP REVERSE Regeneroiva hiusnaamio 150ml

12.37 Incl. VAT

Wella SP regeneroivaa spray-naamiota käytetään heikenneiden ja vaurioituneiden hiusten hoitoon. Wella SP -koostumus sisältää virkistävää Reverse-kompleksia sekä A-, E- ja F-vitamiineja. Parhaat tulokset saavutetaan tuotteen systemaattisella käytöllä.

  •          Regeneroi vaurioituneita hiuksia
  •          Se lisää kiiltoa
  •          Kosteuttaa ja tasoittaa niitä
  •          Suojaa pörröiseltä
  •          Kesyttää kurittomat säikeet
  •          Helpottaa kampaamista
  •          Antaa hiuksille pehmeyttä ja joustavuutta

Sisältää Reverse-kompleksin, jossa on runsaasti biotiinia, kofeiinia, pantenolia ja merileväuutetta. Biotiini vahvistaa hiussipuleita ja ehkäisee liiallista hiustenlähtöä . Kofeiini parantaa verenkiertoa ja vahvistaa hiusrakkuloita ja stimuloi terveiden hiusten kasvua. Pantenoli kosteuttaa, vahvistaa ja paksuntaa niitä. Merileväuutteella on ravitseva ja pehmentävä vaikutus. Lisäksi A-, E- ja F-vitamiinit stimuloivat solujen uusiutumista ja suojaavat hiuksia vapailta radikaaleilta ja heikkenemiseltä.

Käyttö: Levitä naamio pestyihin, pyyhekuiviin hiuksiin. Kampaa ja anna vaikuttaa 5-10 minuuttia ja huuhtele sitten huolellisesti.

Tulos: Regeneroidut, kosteutetut, sileät ja pehmeät hiukset. Tarjottu pörröisyyttä estävä suoja.

Suosittelemme muiden hiustesi tarpeisiin räätälöityjen Wella SP -tuotteiden samanaikaista käyttöä täydentämään hoitoasi.

Wella Professionals on brändi, joka on ollut olemassa yli 135 vuotta. Se on alusta asti erikoistunut hiustenhoito-, muotoilu- ja värjäyskosmetiikan valmistukseen. Sen tarjonta sisältää korkealaatuisia tuotteita ammatti- ja kotikäyttöön. Tuotannossa käytetyt edistyneet teknologiat helpottavat kosmetiikan käyttöä ja tekevät hiustenhoidosta yksinkertaista, miellyttävää ja tehokasta.

SKU 0000065570 Categories , , ,

YOU MAY BE INTERESTED

OTHER PRODUCTS

Ostoskori
Kirjaudu sisään

Eikö sinulla ole vielä tiliä?

Aloita kirjoittaminen nähdäksesi etsimäsi tuotteet.