CHI KERATIN K-Trix 5 Silottava hiushoitoaine 115ml

16.19 Incl. VAT

CHI Keratin hoitoaine on tarkoitettu vaurioituneiden, himmeiden ja hauraiden hiusten hoitoon. CHI Keratin -koostumuksen vaikutus aktivoituu termisesti. Tuote ei sisällä parabeeneja.

  • Tasoittaa hiuksia intensiivisesti
  • Tarjoaa oikean tason kosteutta
  • Suojaa hiuksia pörröiseltä
  • Vaikutus on näkyvissä jopa 5 päivää
  • Täydellinen käytettäväksi ennen suoristusta
  • Se aktivoituu korkeassa lämpötilassa

Keratrix-teknologian ansiosta hoitoaine vapauttaa aktiiviset ainesosansa vähitellen lämpötilan vaikutuksesta. Sisältää keratiinia, silkkiä, arganöljyä ja jojobaöljyä, jotka tekevät hiuksista silkinpehmeät ja kiiltävät.

Käyttö: Levitä pieni määrä hoitoainetta pestyihin, pyyhekuiviin hiuksiin ja levitä huolellisesti. Älä huuhtele, aloita muotoilu.

Tulos: Kosteutetut, silkinpehmeät, pehmeät ja kiiltävät hiukset.

Suosittelemme muiden CHI Keratin -tuotteiden käyttöä kattavan hiustenhoidon tarjoamiseksi.

CHI on Farouk Systems -konserniin kuuluva tuotemerkki, joka valmistaa myös Puolassa tunnettua BioSilk-kosmetiikkaa. Yrityksen nimi tulee perustajan nimestä – kampaaja Farouk Shami. CHI tarjoaa ammattikäyttöön tarkoitettuja tuotteita hiustenhoitoon, muotoiluun ja värjäykseen sekä muotoilutyökaluja. Brändi erottuu innovaatioistaan. CHI on lyhenne sanoista Cationic Hydration Interlink – se on CHI:n hiusmuotoilutyökaluissa käytettyjen NASA:n löytöjen inspiroima teknologia, joka tekee hiuksista pehmeät ja sileät keraamisten pinnoitteiden lähettämien ionien vaikutuksesta.

SKU 0000034984 Categories , , ,

YOU MAY BE INTERESTED

OTHER PRODUCTS

Ostoskori
Kirjaudu sisään

Eikö sinulla ole vielä tiliä?

Aloita kirjoittaminen nähdäksesi etsimäsi tuotteet.