LUSSONI PRO 554 Viistotu meikkisivellin

7.57 Incl. VAT

Angled Liner Brush on kulmikas sivellin kulmakarvojen muotoiluun tai viivan maalaamiseen silmäluomelle. Luonnolliset soopelikarvat sopivat täydellisesti puuterimaisen kulmakarvakosmetiikkaan.

Käyttötarkoitus: kulmakarvojen muotoiluun ja linjan luomiseen silmäluomelle

Harjakset: luonnolliset soopeliharjakset

Korkki: hopeanvärinen kupari

Kahva: lakattua puuta

Harjasten pituus: 5-8 mm

Harjan pituus: 177 mm

Angled Liner Brush on ergonomisesti muotoiltu, mukava käyttää ja helppo puhdistaa. Kansi kestää ruostetta ja naarmuja. Harja ei väänny eikä menetä harjaksia.

Hoitomenetelmä: Pese meikkisivellin lämpimällä saippuavedellä tai hellävaraisella harjapuhdistusaineella ja huuhtele sitten huolellisesti. Vältä puisen kahvan liottamista. Pesun jälkeen muotoile harjakset ja kuivaa ne vaaka- tai pystyasennossa harjakset alaspäin.

Lussoni on ammattikäyttöön tarkoitettujen meikki-, hiusten- ja kynsien tarvikkeiden merkki, joka on kehitetty ja suunniteltu yhteistyössä stylistien, meikkitaiteilijoiden ja kampaajien kanssa. Nämä ovat laadukkaita tuotteita, jotka täyttävät ammattilaisten tarpeet ja kaikki, jotka odottavat korkeimman tason tuloksia. Lussoni-mallisto koostuu toiminnallisista lisävarusteista, joissa on klassinen, ajaton muotoilu ja jotka on valmistettu laadukkaimmista raaka-aineista.

YOU MAY BE INTERESTED

OTHER PRODUCTS

Ostoskori
Kirjaudu sisään

Eikö sinulla ole vielä tiliä?

Aloita kirjoittaminen nähdäksesi etsimäsi tuotteet.