CHI ARGAN OIL Regeneroiva hiusshampoo 739ml

26.27

Shampoota suositellaan päivittäiseen käyttöön kuivien ja vaurioituneiden hiusten hoitoon. Ainutlaatuisen ravintoaineyhdistelmän ansiosta se ei rasita tai ärsytä hiuksia. Sopii käytettäväksi kotona tai kampaamossa.

  • Tarjoaa optimaalisen kosteutuksen hiuksille
  • Antaa samettisen pehmeyttä ja kiiltoa
  • Lisää vaurioiden kestävyyttä pysyvästi
  • Sillä on antioksidanttisia ominaisuuksia

Se sisältää arganöljyä, joka tunnetaan nimellä ”Moroccan Gold”, jolla on runsaasti uudistavia ja intensiivisesti uudistavia ominaisuuksia. Kevyen koostumuksensa ansiosta Moringa-öljy puhdistaa ja kosteuttaa hiukset tehokkaasti rasittamatta niitä tai tekemättä niitä velttoiksi. Lisäksi silkillä on ihana silottava ja pehmentävä vaikutus, ja A- ja E-vitamiinit vahvistavat heikentyneen hiuksen tilaa.

Käyttö: Levitä shampoo kosteisiin hiuksiin varmistaen, että se peittää koko pituuden tasaisesti. Hiero, kunnes muodostuu vaahtoa, ja huuhtele sitten huolellisesti.

Vaikutus: Intensiivisesti uudistuvat, pehmeät ja kiiltävät hiukset.

Suosittelemme käyttämään muita CHI Argan Oil Plus Moringa Oil -sarjan tuotteita täydentämään hoitoasi.

CHI on Farouk Systems -konserniin kuuluva tuotemerkki, joka valmistaa myös Puolassa tunnettua BioSilk-kosmetiikkaa. Yrityksen nimi tulee perustajan nimestä – kampaaja Farouk Shami. CHI tarjoaa ammattikäyttöön tarkoitettuja tuotteita hiustenhoitoon, muotoiluun ja värjäykseen sekä muotoilutyökaluja. Brändi erottuu innovatiivisuudesta. CHI on lyhenne sanoista Cationic Hydration Interlink – se on CHI:n hiusmuotoilutyökaluissa käytettyjen NASA:n löytöjen inspiroima teknologia, joka tekee hiuksista pehmeät ja sileät keraamisten pinnoitteiden lähettämien ionien vaikutuksesta.

SKU 0000018220 Kategoriat , , ,

SAATAT OLLA KIINNOSTUNUT

Ostoskori
Kirjaudu sisään

Eikö sinulla ole vielä tiliä?

Aloita kirjoittaminen nähdäksesi etsimäsi tuotteet.