WELLA PROFESSIONALS CREATINE+ Wave (N) Permanent wave neste 75ml

7.86 Incl. VAT

Wella Creatine+ perm -nestettä käytetään normaalien ja kiharaa kestävien hiusten muotoiluun. Wella-nesteen parannettu koostumus antaa hiuksille enemmän kiiltoa ja joustavuutta.

  • Luo kevyitä, tasaisia aaltoja
  • Antaa hiuksille joustavuutta
  • Lisää niiden äänenvoimakkuutta
  • Silottaa hiuksia ja lisää kiiltoa
  • Se vahvistaa niitä ja estää niitä vahingoittumasta
  • Voidaan käyttää yhdessä Wellaplex-tuotteiden kanssa

Käyttö: Pese hiuksesi kirkastavalla shampoolla. Rullaa kosteat hiukset teloille ja levitä Wella Creatine+ nestettä. Anna vaikuttaa 5-15 minuuttia ilman lämpöä. Tarkista hiusten kihara rullaamalla yksi tela auki. Kun haluttu vaikutus on saavutettu, huuhtele neste huolellisesti teloista. Kuivaa ne pyyhkeellä. Valmista 100 ml neutralointiainetta. Levitä 2/3 teloille 5 minuutin ajan, sitten rullaa ne ja levitä loput neutralointiaineesta, myös 5 minuutin ajan. Muotoile hiuksesi haluamallasi tavalla.

Tulos: Pitkäkestoiset, tasaiset, joustavat ja kiiltävät aallot.

Hoidon suorittamiseksi on käytettävä Curl&Wave neutralisaattoria.

Wella Professionals on brändi, joka on ollut olemassa yli 135 vuotta. Se on alusta asti erikoistunut hiustenhoito-, muotoilu- ja värjäyskosmetiikan valmistukseen. Sen tarjonta sisältää korkealaatuisia tuotteita ammatti- ja kotikäyttöön. Tuotannossa käytetyt edistyneet teknologiat helpottavat kosmetiikan käyttöä ja tekevät hiustenhoidosta yksinkertaista, miellyttävää ja tehokasta.

SKU 0000061844 Categories , , ,

YOU MAY BE INTERESTED

OTHER PRODUCTS

Ostoskori
Kirjaudu sisään

Eikö sinulla ole vielä tiliä?

Aloita kirjoittaminen nähdäksesi etsimäsi tuotteet.