NACOMI Cleansing Oil Meikinpoistoöljy normaalille ja kuivalle iholle 150ml

8.61 Incl. VAT

Nacomi-öljyä käytetään meikin poistamiseen kasvoilta ja silmiltä OCM (Oil Cleansing Method) -menetelmällä. Se sopii normaalille ja kuivalle iholle alhaisemman risiiniöljypitoisuuden vuoksi. Nacomi-kaavat ovat täysin luonnollisia. Ne eivät sisällä parabeeneja, SLS/SLES eivätkä eläinperäisiä ainesosia.

  • Poistaa meikin perusteellisesti
  • Poistaa jopa vedenpitävän kosmetiikan
  • Kosteuttaa ja uudistaa ihoa
  • Se tekee siitä joustavamman
  • Sillä on ryppyjä ehkäiseviä ominaisuuksia
  • Vähentää tummia silmänalusia ja turvotusta
  • Vahvistaa ripsiä

Sisältää öljyseoksen: risiini, argan, rypäleen siemenet, tyrni, inca inci, marula ja jojoba. Öljyjen suhteet varmistavat, että kuiva iho on kosteutettu, mutta ei rasvainen.

Käyttö: Levitä pieni määrä öljyä kasvoille ja silmiin. Hiero hellästi. Peitä sitten kasvosi lämpimällä vedellä kostutetulla bambuliinalla muutaman sekunnin ajan ja pyyhi sitten meikki pois.

Tulos: Tehokkaasti puhdistettu, kosteutettu ja uudistunut iho. Vahvistetut ripset.

Suosittelemme käyttämään muita ihosi tarpeisiin räätälöityjä Nacomi-tuotteita täydentämään hoitoasi.

Nacomi on puolalainen kasvojen, vartalon ja hiustenhoitoon tarkoitettujen luonnonkosmetiikan valmistaja ja jakelija, joka on ollut markkinoilla vuodesta 2012. Nacomi-kosmetiikan kaavat perustuvat ekologisiin ja orgaanisiin raaka-aineisiin, minkä ansiosta ne säilyttävät korkeimman laadun ja turvallisuuden. Aluksi brändin toimialue oli naisten kosmetiikka, mutta nyt yritys laajentaa tarjontaansa miehille ja lapsille tarkoitettuihin tuotteisiin.

SKU 0000061655 Categories , , ,

YOU MAY BE INTERESTED

OTHER PRODUCTS

Ostoskori
Kirjaudu sisään

Eikö sinulla ole vielä tiliä?

Aloita kirjoittaminen nähdäksesi etsimäsi tuotteet.