CHI KERATIN Keratininen hiustenhoitoaine 946ml

34.58 Incl. VAT

Hoitoaine säännölliseen käyttöön kuiville ja vaurioituneille hiuksille. Voimakkaiden uudistavien ominaisuuksiensa vuoksi sitä suositellaan erityisesti ulkoisten tekijöiden haitallisille vaikutuksille altistuessa.

  • Uudistaa hiusten sisäistä rakennetta
  • Tarjoaa pitkäkestoisen suojan haitallisia tekijöitä vastaan
  • Vahvistaa ja uudistaa voimakkaasti
  • Estää haurautta
  • Palauttaa sopivan nesteytyksen

Hoitoaine sisältää keratiiniproteiinia, joka antaa hiuksille pitkäkestoista suojaa ja tasoitusta. Silkki tekee kuiduista joustavia ja sileitä ja suojaa niitä hauraudelta ja pörröiseltä. Lisäksi argan- ja jojobaöljyt varmistavat, että hiukset säilyttävät sopivan kosteustason.

Käyttö: Levitä tasaisesti kosteisiin hiuksiin hieroen tuotetta hellävaraisesti tyvestä latvoihin. Huuhtele sitten.

Tulos: Kosteutetut, vahvat ja kiiltävät hiukset.

Keratiinihoitoainetta suositellaan käytettäväksi yhdessä muiden CHI Keratin -sarjan tuotteiden, erityisesti shampoon ja korjaussumun kanssa.

CHI on Farouk Systems -konserniin kuuluva tuotemerkki, joka valmistaa myös Puolassa tunnettua BioSilk-kosmetiikkaa. Yrityksen nimi tulee perustajan nimestä – kampaaja Farouk Shami. CHI tarjoaa ammattikäyttöön tarkoitettuja tuotteita hiustenhoitoon, muotoiluun ja värjäykseen sekä muotoilutyökaluja. Brändi erottuu innovaatioistaan. CHI on lyhenne sanoista Cationic Hydration Interlink – se on CHI-hiusmuotoilutyökaluissa käytettyjen NASA:n löytöjen inspiroima teknologia, joka tekee hiuksista pehmeät ja sileät keraamisten pinnoitteiden lähettämien ionien vaikutuksesta.

SKU 0000014740 Categories , , ,

YOU MAY BE INTERESTED

OTHER PRODUCTS

Ostoskori
Kirjaudu sisään

Eikö sinulla ole vielä tiliä?

Aloita kirjoittaminen nähdäksesi etsimäsi tuotteet.