KALLOS KJMN HAIR PRO-TOX Hiuksiin jätettävä hoitoaine 250ml

5.90 Incl. VAT

Toistuvaan käyttöön tarkoitettu Hair Pro-Tox -hoitoaine sopii kaikille hiustyypeille. Hoitoaine vahvistaa heikkoja, kuivia ja hauraita hiuksia. Silottaa, kosteuttaa ja ehkäisee halkeilua. Ainutlaatuisen vaikuttavan aineen ansiosta se uudistaa nopeasti vaurioituneen hiusrakenteen ja palauttaa sen luonnollisen joustavuuden.

  • Kosteuttaa ja elvyttää hiuksia
  • Antaa hiuksille joustavuutta
  • Uudistaa vaurioituneen hiusrakenteen
  • Silottaa hiuksia ja lisää kiiltoa
  • Estää haaroittuneita latvoja

Tuote sisältää mm: Keratiini, kollageeni ja hyaluronihappo vahvistavat hiuksia ja estävät niitä katkeamasta.

Käyttö: Levitä hoitoaine tasaisesti pestyihin ja kuiviin hiuksiin ja kuivaa huolellisesti.

Tulos: Hiukset saavat takaisin terveen rakenteensa, tulevat kiiltäviksi ja vaurioitumattomiksi. Hair Pro-Tox -hoitoaineen säännöllisen käytön seurauksena hiukset lakkaavat katkeamasta ja halkeilusta.

Unkarilaisen Kallos-yhtiön kosmetiikka tarjoaa valtavan valikoiman, tehokkuuden, kauniit tuoksut ja miellyttävän pakkauksen. Ne ovat myös edullisia ja hinta-laatusuhde on ehdottomasti tyydyttävä. Tarjous sisältää maalit kesto- ja puolipysyvävärjäykseen, hennaa, kirkasteita, hoito- ja muotoilutuotteita. Ne sisältävät nykyaikaisia teollisuuden arvostettuja ainesosia, kuten jasmiinia, hyödyllisiä öljyjä ja kasviuutteita. Kalloksen tuotteita suositellaan erityisesti ohuille, kuiville hiuksille, jotka ovat vaurioituneet kemiallisista käsittelyistä tai lämpömuotoilusta.

SKU 0000016287 Categories , , ,

YOU MAY BE INTERESTED

OTHER PRODUCTS

Ostoskori
Kirjaudu sisään

Eikö sinulla ole vielä tiliä?

Aloita kirjoittaminen nähdäksesi etsimäsi tuotteet.