SELECTIVE ARTISTIC FLAIR Ravitseva hiusnaamio 500ml

19.29 Incl. VAT

Ravitseva naamio järjestelmälliseen hiustenhoitoon. Sopii kaikille tyypeille. Paksu koostumus ja tehokas pakkaus takaavat kestävän ja kokonaisvaltaisen hoidon.

  • Ravitsee hiusten kynsinauhoja
  • Lisää niiden äänenvoimakkuutta
  • Lisää elastisuutta ja joustavuutta
  • Tasoittaa ja tasoittaa hiusten pintaa
  • Palauttaa oikean nesteytyksen

Se sisältää kationista kompleksia, joka palauttaa hiusten pinnan sähköstaattisen tasapainon ja suojaa näin staattiselta sähköltä ja pörröiseltä. Se myös helpottaa kampaamista ja estää hiuksia kuivumasta. Lisäksi D-Panthenol kosteuttaa, ravitsee ja parantaa niiden kuntoa täydellisesti.

Käyttö: Levitä kosteisiin, pestyihin hiuksiin. Levitä huolellisesti ja anna vaikuttaa muutama minuutti. Huuhtele sitten.

Vaikutus: Regeneroidut, ravitut, silkinpehmeät ja kiiltävät hiukset.

Suosittelemme käyttämään muita Selective-tuotteita, jotka on suunniteltu valitulle hiustyypille ja niiden tarpeisiin. Tämä mahdollistaa kokonaisvaltaisen toiminnan hiustesi kunnon ja ulkonäön parantamiseksi.

Selective Professional on italialainen ammattituotteiden merkki hiustenhoitoon, muotoiluun ja värjäykseen. Parturi-kampaamoille jaettu se on tarkoitettu käytettäväksi kampaajien päivittäisessä työssä. Yritys perustettiin Pratoon, jossa sijaitsevat tuotemerkin valmistajan Tricobiotos-laboratoriot. Valikoidut tuotteet ovat läsnä yli 40 maassa, ja ne ovat olleet saatavilla Puolan markkinoilla 10 vuoden ajan.

SKU 0000010757 Categories , , ,

YOU MAY BE INTERESTED

OTHER PRODUCTS

Ostoskori
Kirjaudu sisään

Eikö sinulla ole vielä tiliä?

Aloita kirjoittaminen nähdäksesi etsimäsi tuotteet.