L’OREAL PROFESSIONNEL Efassor Brightener pussissa 28g

5.72 Incl. VAT

Effasor Lightener on L’Oreal Professionnelin ammattimainen tuote keinotekoisten pigmenttien poistamiseen hiusten rakenteesta. Poistaa täydellisesti ei-toivotut heijastukset, ihanteellinen hiusten valmisteluun (meikin poistoon) ennen värin muokkaamista.

  • Kirkastaa väriä 2 sävyllä
  • Neutraloi ei-toivotut sävyt
  • Toimitetaan kätevissä pusseissa
  • Poistaa keinotekoiset pigmentit hiuksista
  • Poistaa saostumat ja kosmetiikkajäämät

Tuotetta voidaan käyttää kahdella tavalla (sekoitettuna veteen tai Loreal-hapettimeen) halutusta vaalenemisasteesta riippuen.

Käyttö: Efassor sekoitetaan perusteellisesti veteen tai 6 % tai 9 % hapettimeen pakkauksessa ilmoitetut suhteet säilyttäen. Levitä sitten siveltimellä koko hiusten pituudelle ja anna vaikuttaa 5-50 minuuttia. Huuhtele perusteellisesti. Noudata tarkasti valmistajan suosituksia ja lue pakkauksessa olevat ohjeet.

Tulos: Hellävaraisesti vaalennetut hiukset valmiina värjäykseen.

L’Oreal Professionnel on maailmankuulu ammattikampaustuotteiden merkki, joka tarjoaa kosmetiikkaa hiustenhoitoon, muotoiluun ja värjäykseen sekä muotoilutarvikkeita. Brändillä on yli sadan vuoden historia – sen juuret juontavat vuoteen 1909, jolloin Eugene Schueller loi ensimmäisen turvallisen hiusvärin. Tällä hetkellä L’Oreal tekee tiivistä yhteistyötä muotimaailman ja kuuluisimpien hiusmuotoilijoiden kanssa – yritys tukee noin 800 säännöllistä muotitapahtumaa ympäri maailmaa.

YOU MAY BE INTERESTED

OTHER PRODUCTS

Ostoskori
Kirjaudu sisään

Eikö sinulla ole vielä tiliä?

Aloita kirjoittaminen nähdäksesi etsimäsi tuotteet.