FANOLA STYLING TOOLS Go Curl Curl -muotoiluvaahto 300ml

12.75 Incl. VAT

Fanola vaahto kurittaa ja muotoilee kiharat samalla kun niitä kuivataan ja muotoillaan. Fanola Go Curl -koostumus antaa kiharoille rakennetta ja joustavuutta. Se myös vahvistaa kampauksen muotoa. Sitä voidaan käyttää luonnollisesti kiharille tai permed hiuksille.

  • Mallittelee kiharoita ja aaltoja
  • Antaa niille joustavuutta
  • Kiinnittää hellävaraisesti kampauksen
  • Kosteuttaa hiuksia ja lisää kiiltoa
  • Sillä on lämpöä suojaava vaikutus

Thermo Technology -kaavan ansiosta tuotteen ominaisuudet aktivoituvat lämmön vaikutuksesta. Hiukset on suojattu muotoiluvälineiden, kuten hiustenkuivaajan, suoristimen tai kiharrin aiheuttamilta vaurioilta.

Käyttö: Ravista ennen käyttöä. Levitä vaahtoa kosteisiin, pestyihin hiuksiin. Kampaa ne kammalla. Älä huuhtele. Anna kuivua luonnollisesti tai kuivaa hiukset diffuusorilla varustetulla hiustenkuivaajalla.

Tulos: Tasaiset, joustavat, hieman kiinteät kiharat ja aallot suojattu korkeilta lämpötiloilta.

Fanola on italialainen hiustenhoito-, värjäys- ja muotoilutuotteiden merkki. Sen tavoitteena oli alusta alkaen luoda laaja ammattituote- ja teknisen tuen verkosto kampaamoille säilyttäen samalla houkuttelevat tuotteiden hinnat. Fanolan tarjoamat erilaiset kosmetiikkasarjat takaavat, että jokainen asiakas löytää itselleen ja hiustensa tarpeisiin sopivan tuotteen.

SKU 0000055048 Categories , , ,

YOU MAY BE INTERESTED

OTHER PRODUCTS

Ostoskori
Kirjaudu sisään

Eikö sinulla ole vielä tiliä?

Aloita kirjoittaminen nähdäksesi etsimäsi tuotteet.