KÉRASTASE RESISTANCE BAIN FORCE ARCHITECTE 1-2 Hiuksia vahvistava kylpy 250ml

39.26 Incl. VAT

Kerastase Resistance Bain Force Architecte on hiuksia vahvistava kylpy. Kerastase Resistance -sarja sisältää tuotteita ulkoisten tekijöiden heikentämille hiuksille.

  • Uudistaa ja vahvistaa hiuskuituja
  • Regeneroi haaroittuneita latvoja
  • Antaa hiuksille pehmeyttä ja kiiltoa
  • Helpottaa niiden järjestämistä

Se sisältää Vita-Ciment Advance -kompleksin, jonka päätehtävänä on vahvistaa ja rakentaa uudelleen hiuskuituja. Koostumus sisältää pro-keratiinia – hiusten perusrakennusproteiinia, jonka ansiosta kynsinauhoista tulee vahvempia ja vastustuskykyisempiä vaurioita vastaan. Lisäksi koostumus sisältää runsaasti keramideja, jotka ovat osa solujen välistä sementtiä, joka vahvistaa hiuskuituja sisältäpäin.

Käyttö: Levitä kylpy kosteisiin hiuksiin ja hiero, kunnes muodostuu vaahtoa. Huuhtele perusteellisesti. Pese hiuksesi tarvittaessa toisen kerran.

Tulos: Regeneroidut, vahvistetut, kevyet ja kiiltävät hiukset.

Suosittelemme käyttämään samanaikaisesti muita Resistance-sarjan tuotteita täydentämään hiustenhoitoa.

Kerastase on suosittu ammattimainen hiustenhoitokosmetiikkamerkki, jonka ylelliset tuotteet parantavat kuntoa ja kaunistavat visuaalisesti kaikentyyppisiä hiuksia. Kerastase-instituutit sijaitsevat monissa maissa ympäri maailmaa ja tarjoavat asiakkaille ainutlaatuista, yksilöllistä hoitoa. Resistance-sarja on kehitetty ulkoisten tekijöiden heikentämien hiusten hoitoon.

SKU 0000045569 Categories , , ,

YOU MAY BE INTERESTED

OTHER PRODUCTS

Ostoskori
Kirjaudu sisään

Eikö sinulla ole vielä tiliä?

Aloita kirjoittaminen nähdäksesi etsimäsi tuotteet.