KALLOS KJMN Cherry shampoo 1000ml

5.85 Incl. VAT

Hoitava hiusshampoo kirsikansiemenöljyllä. Ravitsee ja silottaa hiuksia intensiivisesti. Hienorakenteinen shampoo kuluneille hiuksille. Puhdistaa täydellisesti ja A-, B1-, B2- ja C-vitamiinipitoisuuden sekä kivennäisrikkaan kirsikansiemenöljyn aktiivisten aineiden ansiosta se kosteuttaa välittömästi kuivia, hauraita hiuskuituja. Käytön jälkeen hiuksista tulee helppokäyttöiset, ravitut, kiiltävät ja samettisen pehmeät.

  • Hoitava shampoo
  • Hellävarainen shampoo kuluneille ja heikentyneelle hiukselle
  • Runsaasti vitamiineja ja vaikuttavia aineita
  • Kosteuttaa hiuksia
  • Hiuksista tulee ravitut, kiiltävät ja pehmeät

Puhdistaa täydellisesti ja A-, B1-, B2- ja C-vitamiinipitoisuuden sekä kivennäisrikkaan kirsikansiemenöljyn vaikuttavien aineiden ansiosta se kosteuttaa välittömästi kuivia, hauraita hiuskuituja.

Käyttö: Hiero sopiva määrä shampoota hiuksiin, vaahdota ja huuhtele perusteellisen pesun jälkeen vedellä.

Tulos: Hiukset ja päänahka ovat syvästi ja välittömästi ravittuja.

Saat parhaan vaikutuksen käyttämällä shampoota muiden tämän sarjan tuotteiden kanssa.

Unkarilaisen Kallos-yhtiön kosmetiikka tarjoaa valtavan valikoiman, tehokkuuden, kauniit tuoksut ja miellyttävän pakkauksen. Ne ovat myös edullisia ja hinta-laatusuhde on ehdottomasti tyydyttävä. Tarjous sisältää maalit kesto- ja puolipysyvävärjäykseen, hennaa, kirkasteita, hoito- ja muotoilutuotteita. Ne sisältävät nykyaikaisia teollisuuden arvostettuja ainesosia, kuten jasmiinia, hyödyllisiä öljyjä ja kasviuutteita. Kallos-tuotteita suositellaan erityisesti ohuille, kuiville hiuksille, jotka ovat vaurioituneet kemiallisista käsittelyistä tai lämpömuotoilusta.

SKU 0000018587 Categories , , ,

YOU MAY BE INTERESTED

OTHER PRODUCTS

Ostoskori
Kirjaudu sisään

Eikö sinulla ole vielä tiliä?

Aloita kirjoittaminen nähdäksesi etsimäsi tuotteet.