KALLOS KJMN HAIR PRO-TOX Shampoo 500ml

4.92 Incl. VAT

Kallos Hair Pro-Tox shampoo puhdistaa hellävaraisesti hiukset ja vahvistaa tehokkaasti heikkoja, kuivia ja hauraita kuituja. Se takaa hiusten terveen ulkonäön, antaa niille silkkisen pehmeyttä ja kiiltoa.

  • Terveet, kiiltävät hiukset
  • Ravitsee, uudistaa ja puhdistaa
  • Estää haaroittuneita latvoja
  • Suuri, taloudellinen pakkaus

Kallos Hair Pro-Tox uudistava shampoo sisältää keratiinia, kollageenia ja hyaluronihappoa, jotka rakentavat uudelleen hiuskuituja. Shampoo on myös rikastettu ravintoaineilla, kuten pantenolilla ja kookosöljyllä, jotka kosteuttavat hiuksia.

Käyttö: Hiero sopiva määrä shampoota kosteisiin hiuksiin, pese ja huuhtele huolellisesti.

Tulos: Hiukset saavat terveen ja raikkaan ilmeen. Niistä tulee kiiltäviä ja joustavia.

Unkarilaisen Kallos-yhtiön kosmetiikka tarjoaa valtavan valikoiman, tehokkuuden, kauniit tuoksut ja miellyttävän pakkauksen. Ne ovat myös edullisia ja hinta-laatusuhde on ehdottomasti tyydyttävä. Tarjous sisältää maalit kesto- ja puolipysyvävärjäykseen, hennaa, kirkasteita, hoito- ja muotoilutuotteita. Ne sisältävät nykyaikaisia teollisuuden arvostettuja ainesosia, kuten jasmiinia, hyödyllisiä öljyjä ja kasviuutteita. Kalloksen tuotteita suositellaan erityisesti ohuille, kuiville hiuksille, jotka ovat vaurioituneet kemiallisista käsittelyistä tai lämpömuotoilusta.

SKU 0000039176 Categories , , ,

YOU MAY BE INTERESTED

OTHER PRODUCTS

Ostoskori
Kirjaudu sisään

Eikö sinulla ole vielä tiliä?

Aloita kirjoittaminen nähdäksesi etsimäsi tuotteet.