Toimitus- ja käyttöehdot

1. Yleistä tietoa

Nämä myynti- ja toimitusehdot koskevat myyntiä Nordic Hair’n Beauty Oy:n ja NHB Germany Gmbh:n (myyjä) ja sen asiakkaiden (ostaja) välillä, elleivät osapuolet ole kirjallisesti toisin sopineet. Molemmat osapuolet sitoutuvat noudattamaan tilauksen tekohetkellä voimassa olevia ehtoja. Myyjällä on oikeus tarkistaa ostajan luottokelpoisuus ennen tuotteen toimitusta. Asiakkaan perustiedot rekisteröidään myyjän asiakasrekisteriin. Kaikki hinnat on ilmoitettu euroissa ilman arvonlisäveroa. Pidätämme oikeuden hintojen tai tuotteiden saatavuuden muutoksiin.

2. Myyjän velvollisuudet

Varastotuotteiden toimitusaika 5-10 arkipäivää.

2.1 Toimitusehdot

Myyjä toimittaa tuotteet ostajalle myyjän rahdilla, ellei muuta ratkaisua ole sovittu. Toimituksiin sovelletaan voimassa olevia maksuja ja rahtirajoituksia. Ilmainen toimitus 100 € ostoarvosta, toimituskulut tilausvahvistuksen mukaan. ALV voidaan lisätä maiden roolien mukaan. Ostaja on velvollinen ilmoittamaan myyjälle oikean toimitusosoitteen ja että myyjän valtuuttama rahdinkuljettaja voi toimittaa tuotteet ilmoitettuun osoitteeseen toimitushetkellä.

2.2 Palautusehdot

Tilaamillasi tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus. Palautettavan tuotteen tulee kuitenkin olla avaamaton, käyttämätön, toimitettu vahingoittumattomana alkuperäispakkauksessaan ja sisältää kaikki osat. Emme hyvitä avattuja tuotteita, jos kyseessä on tuotteen palautus. Palautuksista veloitamme toimituskulut sisältäen arvonlisäveron. Ostaja vastaa aina palautuskuluista.

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, jos haluat palauttaa tuotteita. Lähetämme sinulle palautusohjeet.

Kun tuote on palautettu, palautamme maksun viipymättä, kuitenkin viimeistään 14 päivän kuluessa palautuksen käsittelystä. Suoritamme maksun sillä maksutavalla, jolla tilaus on tehty. Jos haluat vaihtoehtoisen hyvityksen lahjakortin muodossa, otathan meihin yhteyttä. Lähetäthän tuotteen meille takaisin viipymättä. Palautusajan noudattamiseksi riittää kuitenkin, että sähköinen palautuslomake on täytetty ennen palautusajan päättymistä ja lähetetty meille.Nordic Hair’n Beauty Ltd and NHB Germany Gmbh reserves the right not to refund the payment until the product has been returned.

Tämä ei koske reklamaatiotuotteita – jos sinulla on reklamaatioita, ota meihin yhteyttä ennen tuotteen lähettämistä. Sinulle ei tule toimituskuluja – me maksamme palautuskulut puolestasi.

Noutamattomista paketeista veloitamme 25 €.

2.3 Tavaran laatu

Myyjä vastaa tavaran laadusta tuotteessa mainittujen tietojen tai muiden myyjän kirjallisesti antamien tietojen mukaisesti. Ostaja on vastuussa tavaran oikeasta käytöstä myyjän antamien tietojen mukaisesti.

Vastaanottaessaan tuotteen myyjältä ostaja hyväksyy, että tuotteen toteutus ja käyttö saattavat vaatia erityistä asiantuntemusta tai huolellisuutta. Myyjä ei ole vastuussa vahingoista, jotka aiheutuvat tuotteen virheellisestä käytöstä tai käytöstä muussa kuin mihin se on tarkoitettu.

2.4 Toimitusvaurio

Jos paketissasi on vaurioitunut tuote, ota yhteyttä palvelukeskukseemme ja ilmoita siitä meille. Sen jälkeen asiakaspalvelumme antaa sinulle ratkaisun ongelmaan ja ilmoittaa sinulle.

Jos huomaat jo lähetyksen vastaanottamisen yhteydessä, että sisältö on vaurioitunut, voit kieltäytyä vastaanottamasta pakettia. Siinä tapauksessa paketti palautetaan meill

2.5 Välilliset vahingot

Myyjä ei ole velvollinen korvaamaan mitään ostajalle aiheutuneita välillisiä vahinkoja kuten tuotantotappiota, saamatta jäänyttä voittoa tai muuta taloudellista seurannaisvahinkoa.

3. Ostajan velvollisuudet

3.1 Hinnat ja maksut

Kaikki hintamme eivät sisällä ALV:a, se lisätään maan sääntöjen mukaisesti. Voimassa oleva hinta on se, joka on ilmoitettu tilauksen tekohetkellä nhbeauty.eu-verkkokaupassa. Pidätämme oikeuden korjata virheellisesti syötetyt hinnat ja muuttaa hintoja sekä toimituskuluja.

3.2 Tilauksen vahvistaminen

Saat sähköpostitse tilausvahvistuksen vastaanotetusta tilauksesta sekä toisen sähköpostin, kun tilaus on käsitelty ja tuotteet on lähetetty. Otamme sinuun yhteyttä, jos tilattu tuote on loppunut varastosta. Jos tarvitset apua tilauksen tekemisessä, tuotteiden valinnassa tai sinulla on muita kysymyksiä tilaukseesi liittyen, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse, ja autamme mielellämme.

3.3 Reklamaatio ja virheen korjaaminen

Jos saat virheellisen tuotteen, ota yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse ennen tuotteen palauttamista. Asiakaspalvelumme palaa asiaan ratkaisun kera ja ilmoittaa sinulle jatkotoimenpiteistä.

4. Erimielisyyksien ratkaiseminen

Myyjän ja ostajan väliset sopimukseen tai tilaukseen liittyvät erimielisyydet ratkaistaan ensisijaisesti osapuolten välisissä neuvotteluissa. Ellei toisin sovita ja neuvottelut eivät johda sovintoon, riidat ratkaistaan Helsingin käräjäoikeudessa.

5. Muut ehdot

Ostaja huolehtii tuotteiden tai pakkausten uudelleenkäytöstä, hyödyntämisestä sekä muusta jätehuollosta ja siitä aiheutuvista kustannuksista.