Tämä on Nordic Hair’n Beauty Oy:n henkilötietolain (10 ja 24 §) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste. Laadittu 06.03.2018. Viimeisin muutos 04.02.2021.

1. Rekisterinpitäjä

Nordic Hair’n Beauty Oy, Santaradantie 10, 01370 Vantaa
customerservice@nhbeauty.eu

Rekisteristä vastaava yhteyshenkilö

Asiakasrekisteri: Rami Virta. 

2. Rekisterin nimi

Nordic Hair’n Beauty Oy asiakasrekisteri

3. Oikeusperuste ja henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukaan henkilötietojen käsittelyn oikeusperusta on
rekisterinpitäjän oikeutettu etu (asiakassuhde).
Henkilötietoja käsitellään Nordic Hair’n Beautyn ja sen kumppaneiden palveluun liittyvien asiakassuhteiden ylläpitoon, hoitoon ja kehittämiseen, analysointiin, tilastointiin sekä palveluiden tuotantoon, tarjontaan, kehittämiseen, markkinointiin ja markkinatutkimukseen.
Tietoja ei käytetä automaattiseen päätöksentekoon tai profilointiin.

4. Rekisterin tietosisältö

Rekisteriin tallennettavia tietoja ovat: henkilön nimi, käyttäjätunnus, salasana, yritys/organisaatio, yrityksen Y-tunnus, yhteystiedot (puhelinnumero, sähköpostiosoite, osoite), tiedot tilatuista palveluista ja niiden muutoksista, laskutustiedot, muut asiakassuhteeseen ja tilattuihin palveluihin liittyvät tiedot. Tietoja säilytetään niin kauan kuin kirjanpitolainsäädäntö tai muu lainsäädäntö sitä edellyttää.

5. Säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteriin tallennettavat tiedot saadaan asiakkaalta mm. Verkkolomakkeiden kautta lähetetyistä viesteistä, sähköpostitse, puhelimitse, sosiaalisen median palveluista, sopimuksista, asiakastapaamisista ja muista tilanteista, joissa asiakas luovuttaa tietojaan.

6. Tietojen säännönmukaiset luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Tietoja ei säännöllisesti luovuteta muille osapuolille. Tietoja voidaan julkaista asiakkaan kanssa sovitussa laajuudessa.
Rekisterinpitäjä voi siirtää tietoja myös EU:n tai ETA:n ulkopuolelle. Tämä tulee voimaan, kun sähköpostiosoitetietoja kerätään MailChimp-sovelluksessa ja IP-osoitetietoja Google Analytics -palvelussa.

7. Rekisterin suojauksen periaatteet

Rekisterin käsittelyssä noudatetaan huolellisuutta ja tietojärjestelmien avulla käsiteltävät tiedot on asianmukaisesti suojattu. Kun rekisteritietoja tallennetaan Internet-palvelimille, niiden laitteistojen fyysisestä ja digitaalisesta tietoturvasta huolehditaan vastaavasti. Rekisterinpitäjä huolehtii siitä, että tallennettuja tietoja sekä palvelimen käyttöoikeuksia ja muita henkilötietojen turvallisuuden kannalta kriittisiä tietoja käsitellään luottamuksellisesti ja vain niiden työntekijöiden toimesta, joiden toimenkuvaan se kuuluu.

8. Tarkastusoikeus ja oikeus vaatia tiedon korjaamista

Jokaisella rekisterissä olevalla on oikeus tarkistaa rekisteriin tallennetut tietonsa ja vaatia virheellisten tietojen korjaamista tai puutteellisten tietojen täydentämistä. Jos henkilö haluaa tarkistaa hänestä tallennetut tiedot tai vaatia oikaisua, pyyntö tulee lähettää kirjallisesti rekisterinpitäjälle. Rekisterinpitäjä voi tarvittaessa pyytää pyynnön esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä. Rekisterinpitäjä vastaa asiakkaalle EU:n tietosuoja-asetuksessa säädetyssä ajassa (yleensä kuukauden sisällä).

9. Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet

Rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus pyytää häntä koskevien henkilötietojen poistamista rekisteristä (”oikeus tulla unohdetuksi”). Rekisteröidyillä on myös muita EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukaisia ​​oikeuksia, kuten henkilötietojen käsittelyn rajoittaminen tietyissä tilanteissa. Pyynnöt tulee lähettää kirjallisesti rekisterinpitäjälle. Rekisterinpitäjä voi tarvittaessa pyytää pyynnön esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä. Rekisterinpitäjä vastaa asiakkaalle EU:n tietosuoja-asetuksessa säädetyssä ajassa (yleensä kuukauden sisällä).

10. Klarna

Käytämme Klarnaa palveluntarjoajana kassalle myymälässämme. Tämä tarkoittaa, että voimme siirtää henkilötietosi Klarnalle yhteys- ja tilaustietojen muodossa, kun kassatapahtuma on aloitettu, jolloin Klarna voi hallita ostostasi. Siirrettyjä henkilötietoja käsitellään Klarnan oman tietosuojailmoituksen mukaisesti.