Meistä

Nordic Hair’n Beauty Oy on suomalainen kauneusalan ammattilaisten verkkokauppa, joka palvelee sekä ammattilaisia ​​että kuluttajia.

Yli 30 vuoden asiantuntemus: kansainvälinen perheyritys, jolla on yli 25 000 tuotetta

Yli 30 vuoden kokemuksella ja asiantuntemuksella hius- ja kauneusalalta olemme kansainvälisesti toimiva perheyritys. Laaja tuotevalikoimamme sisältää yli 25 000 tuotetta, jotka kaikki on kätevästi säilytetty keskusvarastossamme Euroopassa, mikä takaa ammattitaitoisen palvelun.

Olemme Nordic Hair’n Beauty Ltd:ssä ylpeitä kyvystään palvella Euroopan markkinoita tarjoamalla korkealaatuista kosmetiikkaa ja asusteita. Yhteistyömme kautta meillä on myös etuoikeus tuoda maahan kansainvälisiä huippubrändejä ja laajentaa valikoimaamme entisestään.

Olitpa ammattikampaaja tai kuluttaja, verkkokauppamme on räätälöity tarpeitasi vastaavaksi. Rekisteröinnin aikana voit määrittää roolisi ja hyötyä räätälöidystä kokemuksesta, joka on suunniteltu vastaamaan erityisvaatimuksiasi.

Tutustu Nordic Har & Beautyyn

Liity miljoonien tyytyväisten käyttäjien joukkoon, jotka ovat jo löytäneet Nordic Hair & Beautyn maailman. Tutustu laajaan tuotevalikoimaamme ja uppoudu jännityksen ja kauneuden maailmaan.